Μητσοτάκης: Η μόνη προεκλογική υπόσχεση που αθετήσαμε και είμαι περήφανος γι’ αυτό

Μητσοτάκης: Η μόνη προεκλογική υπόσχεση που αθετήσαμε και είμαι περήφανος γι’ αυτό Facebook Twitter
Φωτ.: Nick Paleologos/SOOC
0

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανασκόπηση της εβδομάδας - η πρώτη μετά την ανακοίνωση των εκλογών του Μαΐου. 

«Αυτή είναι η πρώτη κυριακάτικη ανασκόπηση μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών στις 21/5. Το ότι πλησιάζουν σιγά σιγά οι εκλογές όμως δεν σημαίνει πως σταμάτησε το έργο μας, και αυτή την εβδομάδα έχω πολλά να σας πω!», σημειώνει στην εισαγωγή του.

Στη σχετική ανάρτηση στο Facebook, κάνοντας τον εβδομαδιαίο απολογισμό του κυβερνητικού έργου, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην δέσμευση της κυβέρνησης για προσιτή και ποιοτική στέγη στους νέους, καθώς από αύριο οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση.

Επίσης σημειώνει ότι παραδόθηκε την Παρασκευή η εισήγηση των τριών ομάδων Εργασίας που συγκροτήθηκε με σκοπό την ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας για τη δημιουργία δημόσιας πανεπιστημιακού επιπέδου σχολής στις παραστατικές τέχνες και τη διαμόρφωση εθνικού πλαισίου Ωδειακής Εκπαίδευσης.

Τέλος, αναφερόμενος στην αύξηση του κατώτατου μισθού ανέφερε πως «ενώ είχαμε υποσχεθεί προεκλογικά ότι θα τον αυξήσουμε με ρυθμό διπλάσιο της ανάπτυξης, τελικά τον αυξήσαμε με τριπλάσιο ρυθμό. Είναι μια από τις ελάχιστες φορές που είμαι περήφανος που αθετήσαμε την υπόσχεσή μας».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη: 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM