Ο Julien Dossena θα σχεδιάσει την επόμενη συλλογή υψηλής ραπτικής του οίκου Jean Paul Gaultier

Ο Julien Dossena θα σχεδιάσει την επόμενη συλλογή του οίκου Jean Paul Gaultier Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

O Julien Dossena είναι ο πέμπτος σχεδιαστής, που αναλαμβάνει να παρουσιάσει συλλογή υψηλής ραπτικής για τον οίκο Jean Paul Gaultier.

Ο Γάλλος σχεδιαστής μόδας θα παρουσιάσει την collection «Φθινόπωρο του 2023» στην Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού, που διοργανώνεται στις αρχές Ιουλίου.

Ο σχεδιαστής αναμένεται να συνδυάσει τη σχεδιαστική του αισθητική στον Paco Rabanne με το δημιουργικό DNA του Jean Paul Gaultier, όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου.

«Ο Gaultier έχει ένα πολύ δυνατό στιλ, μπορείς να καταλάβεις αμέσως ότι μία δημιουργία είναι Gaultier. Και ταυτόχρονα, υπάρχει αυτή η ατελείωτη έρευνα και περιέργεια για διαφορετικά θέματα ή τεχνικές» είπε ο Dossena σε συνέντευξή του στο wwd προσθέτοντας ότι «ενθουσιάστηκε πραγματικά όταν έμαθε ότι θα ήταν ο πέμπτος σχεδιαστής που θα αναλάβει την collection υψηλής ραπτικής.

To 2020, ο Jean Paul Gaultier ανακοίνωσε ότι θα διοργανώσει την τελευταία παρουσίαση συλλογής υψηλής ραπτικής προσκαλώντας τη Madonna, την Karlie Kloss, την Coco Rocha και πολλούς άλλους να γιορτάσουν την πολυετή καριέρα του.

Λίγους μήνες αργότερα, γνωστοποίησε ότι θα επανακυκλοφορήσει τη συλλογή υψηλής ραπτικής με διαφορετικό προσκεκλημένο σχεδιαστή κάθε σεζόν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπέρμα δότη με γενετικό κίνδυνο για καρκίνο χρησιμοποιήθηκε για τη σύλληψη τουλάχιστον 67 παιδιών σε όλη την Ευρώπη

Διεθνή / Σπέρμα δότη με γενετικό κίνδυνο για καρκίνο χρησιμοποιήθηκε για τη σύλληψη τουλάχιστον 67 παιδιών σε όλη την Ευρώπη

Τουλάχιστον 10 οι διαγνώσεις μέχρι στιγμής - Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν δύο οικογένειες, ανεξάρτητα μεταξύ τους, επικοινώνησαν με τις κλινικές γονιμότητας αφού τα παιδιά τους διαγνώστηκαν με καρκίνο
LIFO NEWSROOM
Το αίμα των αθώων της Γάζας και το παλαιστινιακό αδιέξοδο

LiFO politics / Το αίμα των αθώων της Γάζας και το παλαιστινιακό αδιέξοδο

Ο Σωτήρης Ρούσσος, καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με ειδίκευση σε θέματα Εγγύς και Μέσης Ανατολής, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για το παλαιστινιακό αδιέξοδο, τους στόχους του Ισραήλ και τις κινήσεις του Τραμπ στην περιοχή.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ