Φλόριντα: Η στιγμή που μαθητής επιτίθεται σε καθηγήτρια, επειδή του πήρε το Nintendo

Φλόριντα: Μαθητής ξυλοκοπεί καθηγήτρια επειδή του πήρε το ηλεκτρονικό Facebook Twitter
0

Άγρια επίθεση σε καθηγήτρια έκανε ένας μαθητής γυμνασίου στη Φλόριντα, αφήνοντάς την αναίσθητη.

Το συμβάν σημειώθηκε στο σχολείο Matanzas της Φλόριντα, με τον μαθητή, ύψους 1,80 μ., να ξυλοκοπεί την καθηγήτρια και να την αφήνει αναίσθητη, επειδή του πήρε το Nintendo.

Βίντεο από το περιστατικό, που έδωσε στη δημοσιότητα ο σερίφης, δείχνει τον μαθητή, ο οποίος δεν κατονομάζεται επειδή είναι ανήλικος, να ορμά στην εργαζόμενη και να την σπρώχνει στο έδαφος. Όπως φαίνεται, την κλωτσά και της ρίχνει μπουνιές, μέχρι που κάποιοι σπεύδουν να τον σταματήσουν.

Σύμφωνα με την αναφορά, μετά την επίθεση, ο έφηβος έφτυσε προς την κατεύθυνση της τραυματισμένης εργαζόμενης και είπε ότι όταν επιστρέψει «θα τη σκοτώσει».

«Ο μαθητής δήλωσε ότι ήταν αναστατωμένος επειδή το θύμα του πήρε το Nintendo Switch του κατά τη διάρκεια του μαθήματος», ανέφερε η ανακοίνωση του γραφείου του σερίφη. «Οι πράξεις αυτού του φοιτητή είναι απολύτως φρικτές και εντελώς αδικαιολόγητες», δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Φλάγκλερ, Ρικ Στάλι.

Βίντεο: Η στιγμή της επίθεσης του μαθητή στην καθηγήτρια

Ο έφηβος κατηγορείται για κακούργημα βαριάς σωματικής βλάβης και παραδόθηκε στο Τμήμα Δικαιοσύνης Ανηλίκων.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ παραμένει ένας «φασίστας» για τον Μαμντάνι: «Εξακολουθώ να πιστεύω όλα όσα έλεγα πριν»

Διεθνή / Ο Τραμπ παραμένει ένας «φασίστας» για τον Μαμντάνι ακόμη και μετά τη συνάντησή τους

Μπορεί η συνάντηση των δύο να πραγματοποιήθηκε σε απροσδόκητα θετικό κλίμα, όμως ο εκλεγμένος δήμαρχος της Νέας Υόρκης δεν υπαναχωρεί από την κριτική του απέναντι στον πρόεδρο των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Η εγγονή του Τζον Κένεντι που έχει καρκίνο ξεσπά κατά του εξάδελφού της RFK Jr: «Είναι ντροπή για την οικογένεια»

Διεθνή / Η εγγονή του Τζον Κένεντι που έχει καρκίνο ξεσπά κατά του εξάδελφού της RFK Jr: «Είναι ντροπή για την οικογένεια»

Η κατάρρευση του συστήματος Υγείας στις ΗΠΑ μέσα από την εμπειρία της εξαδέλφης του ίδιου του υπουργού - Η Τατιάνα Σλόσμπεργκ έχει λιγότερο από ένα χρόνο ζωής
LIFO NEWSROOM