Κολωνός: Δερματολόγος ο συλληφθείς γιατρός- Φέρεται να βίαζε την 12χρονη στο ιατρείο του

Κολωνός: Ο συλληφθείς γιατρός φέρεται να βίαζε το παιδί στο ιατρείο του Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash / Αρχείου.
0

Ένας γιατρός βρίσκεται ανάμεσα στους νέους πέντε συλληφθέντες για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό.

Πρόκειται για δερματολόγο με ιατρείο στο κέντρο της Αθήνας και σύμφωνα με ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου στο Open που επικαλείται στοιχεία της ανακρίτριας, ο γιατρός βίαζε το παιδί στον επαγγελματικό του χώρο, καθώς εκεί έκλεινε τα ραντεβού.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι πέντε νέες συλλήψεις προέκυψαν από τις επαφές στο site όπου κλείνονταν τα ραντεβού με τη 12χρονη. Στη συνέχεια, έγινε η ταυτοποίησή τους και όταν επιβεβαιώθηκε ποια πρόσωπα ήταν πίσω, η ανακρίτρια εξέδωσε τα εντάλματα σύλληψης.

Στο πλαίσιο αυτό, με την ίδια διαδικασία, το επόμενο διάστημα είναι πολύ πιθανό να προκύψουν και νέα πρόσωπα που εμπλέκονται στη σοκαριστική υπόθεση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

INFLUENCER ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ΣΟΥΖΕΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Ελλάδα / Στο μικροσκόπιο της Τροχαίας ο influencer μοτοσικλετιστής που ανεβάζει επικίνδυνα βίντεο στα social

O συγκεκριμένος οδηγός που αψηφά τον κίνδυνο για την ίδια του του ζωή αλλά και άλλους οδηγούς, έχει καταγραφεί να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε μεγάλες λεωφόρους
THE LIFO TEAM