ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Γερμανός τενίστας διέλυσε τρεις ρακέτες επειδή έχανε σε αγώνα

Γερμανός τενίστας διέλυσε τρεις ρακέτες επειδή έχανε τον αγώνα Facebook Twitter
Φωτ.: Tennis TV
0

Ο Γερμανός τενίστας Alexander Bublik δεν μπόρεσε να ελέγξει την οργή του για την κακή του εμφάνιση στον πρώτο γύρο διοργάνωσης στο Μονπελιέ της Γαλλίας και ξέσπασε στις ρακέτες του. 

Επιστρέφοντας στο Open Sud de France για να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε την περασμένη χρονιά, ο 25χρονος αθλητής, νούμερο 50 στον κόσμο, δεν είδε την αναμέτρηση με τον Gregoire Barrere να κυλά όπως θα ήθελε.

Έχασε το πρώτο σετ, αλλά επέστρεψε στον αγώνα κερδίζοντας το δεύτερο, δίνοντας παράταση στο όνειρό του. 

Στην αρχή του τρίτου φάνηκε να διατηρεί τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά έφτασαν μέχρι το tiebreak, όπου αδυνατούσε να ελέγξει τον εαυτό του. Μεταξύ άλλων, έκανε τρία διπλά λάθη και το σκορ έφτασε γρήγορα στο 6-0 υπέρ του αντιπάλου.

Μη μπορώντας να αποδώσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων και εμφανώς εκνευρισμένος χτύπησε επανειλημμένα την ρακέτα που κρατούσε, διαλύοντάς της. Αλλά η οργή δεν κατευνάστηκε. Πήρε μία δεύτερη, ενώ το κοινό τον γιούχαρε, και την έκανε και αυτή κομμάτια. Την ίδια μαύρη μοίρα είχε και μία τρίτη ρακέτα.

Ο αγώνας τελείωσε 6-4, 6-7, 7-6, με τον Bublik να έχει συνολικά 14 διπλά λάθη.

Με πληροφορίες από CNN

 
Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ