Linkin Park: Νέο ακυκλοφόρητο κομμάτι με τη φωνή του Chester Bennington

Linkin Park: Νέο ακυκλοφόρητο κομμάτι με τη φωνή του Chester Bennington Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Linkin Park κυκλοφορούν υλικό από το παρελθόν με τη φωνή του εκλιπόντoς frontman του Chester Bennington.

Ο Bennington αυτοκτόνησε το στις 20 Ιουλίου του 2017 όταν ήταν 41 ετών.

Το κομμάτι με τον τίτλο «Lost» αποκαλύφθηκε πρώτη φορά ως ένα μήνυμα όλο νόημα, που αναρτήθηκε στους λογαριασμούς των Linkin Park, στα social media.

Η κυκλοφορία του είναι μια τιμή στα 20 χρόνια από το άλμπουμ τους Meteora του 2003. Το κομμάτι θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή.

Για την ανακοίνωση, οι Linkin Park, ανάρτησαν ένα βίντεο 18 δευτερολέπτων στα social media, που δείχνει έναν άνδρα με μία αντιασφυξιογόνο μάσκα να γράφει στην κάμερα με σπρέι τις λέξεις «New Linkin Park Music».

Η μπάντα έχει κατά βάση μπει σε μία παύση από τον Οκτώβριο του 2017, μετά τη συναυλία προς τιμήν του Chester Bennington.Ο συνιδρυτής της μπάντας, Mike Shinoda, μίλησε για την πιθανότητα επανασύνδεσης τον Απρίλιο του 2022.

«Το μόνο νέο που έχω για σας σε σχέση με τους Linkin Park είναι ότι μιλάμε συχνά, μιλάω με τα παιδιά ή με μερικά από τα παιδιά. Και δεν υπάρχουν περιοδείες, δεν υπάρχει μουσική, ούτε άλμπουμ στα σκαριά. Λοιπόν, σας λέω απλά, ότι βάλτε στο μυαλό μας ότι δεν πρόκειται να συμβεί» είχε πει ξεκόβωντας κάθε πιθανότητα επανασύνδεσης της μπάντας.

«Το ξεκαθαρίζω, γιατί κάθε φορά που κάποιος λέει κάτι, ξεκινάει η φημολογία ότι θα γίνει κάτι. Όχι, όχι, όχι. Θα απογοητευτείτε. Μην το κάνετε» είπε απορρίπτοντας κάθε κουβέντα για μία νέα δουλειά των Linkin Park.

Με πληροφορίες του People


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορική εκεχειρία στη Γάζα: Εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ η συμφωνία - Η Χαμάς ανακοίνωσε «τέλος του πολέμου»

Διεθνή / Ιστορική εκεχειρία στη Γάζα: Εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ η συμφωνία - Η Χαμάς ανακοίνωσε «τέλος του πολέμου»

Η νέα συμφωνία εκεχειρίας ανάμεσα σε Ισραήλ και Χαμάς δίνει ελπίδα για το τέλος του διετούς πολέμου που στάθηκε αφορμή για την καταστροφή της Γάζας - Τι προβλέπει η συμφωνία
LIFO NEWSROOM
Σεισμός 7,2 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες - Προειδοποίηση για τσουνάμι

Διεθνή / Σεισμός 7,2 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες - Προειδοποίηση για τσουνάμι

Η σεισμολογική υπηρεσία των Φιλιππίνων συμβουλεύει τους κατοίκους των παράκτιων πόλεων στα κεντρικά και νότια της χώρας να εκκενώσουν αμέσως τις περιοχές τους και να μεταβούν σε υψηλότερα σημεία
LIFO NEWSROOM
Γιατί χωρίς τον ΟΗΕ ο κόσμος θα ήταν πιο επικίνδυνος

LiFO politics / Γιατί χωρίς τον ΟΗΕ ο κόσμος θα ήταν πιο επικίνδυνος

Ο καθηγητής Ευρωπαϊκής και Συγκριτικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Κωνσταντίνος Λάβδας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τον ρόλο του ΟΗΕ, την κατάσταση στη Γάζα, και εξηγεί γιατί το Ισραήλ χάνει τη δημόσια στήριξη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
«Είμαστε παρόντες αλλά απόντες»: Η Κέιτ Μίντλετον προειδοποίεί για την επίδραση των κινητών στην οικογένεια

Διεθνή / «Είμαστε παρόντες αλλά απόντες»: Η Κέιτ Μίντλετον προειδοποιεί για την επίδραση των κινητών στην οικογένεια

«Ενώ οι ψηφιακές συσκευές υπόσχονται να μας κρατούν συνδεδεμένους, στην πραγματικότητα συχνά κάνουν το αντίθετο», έγραψε η Πριγκίπισσα της Ουαλίας σε άρθρο που συνέγραψε με καθηγητή του Χάρβαρντ
LIFO NEWSROOM
Μετά τον πόλεμο, οι νάρκες εμποδίζουν την ανοικοδόμηση στη Συρία

Διεθνή / Μετά τον πόλεμο, οι νάρκες εμποδίζουν την ανοικοδόμηση στη Συρία

Η επιστροφή εκτοπισμένων στη Συρία φέρνει νέες τραγωδίες: εγκαταλελειμμένα εκρηκτικά σκοτώνουν παιδιά και ενήλικες στο Mrei’iyeh, καθιστώντας την εκκαθάριση νάρκων άμεση προτεραιότητα για την ανοικοδόμηση
LIFO NEWSROOM