Linkin Park: Νέο ακυκλοφόρητο κομμάτι με τη φωνή του Chester Bennington

Linkin Park: Νέο ακυκλοφόρητο κομμάτι με τη φωνή του Chester Bennington Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Linkin Park κυκλοφορούν υλικό από το παρελθόν με τη φωνή του εκλιπόντoς frontman του Chester Bennington.

Ο Bennington αυτοκτόνησε το στις 20 Ιουλίου του 2017 όταν ήταν 41 ετών.

Το κομμάτι με τον τίτλο «Lost» αποκαλύφθηκε πρώτη φορά ως ένα μήνυμα όλο νόημα, που αναρτήθηκε στους λογαριασμούς των Linkin Park, στα social media.

Η κυκλοφορία του είναι μια τιμή στα 20 χρόνια από το άλμπουμ τους Meteora του 2003. Το κομμάτι θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή.

Για την ανακοίνωση, οι Linkin Park, ανάρτησαν ένα βίντεο 18 δευτερολέπτων στα social media, που δείχνει έναν άνδρα με μία αντιασφυξιογόνο μάσκα να γράφει στην κάμερα με σπρέι τις λέξεις «New Linkin Park Music».

Η μπάντα έχει κατά βάση μπει σε μία παύση από τον Οκτώβριο του 2017, μετά τη συναυλία προς τιμήν του Chester Bennington.Ο συνιδρυτής της μπάντας, Mike Shinoda, μίλησε για την πιθανότητα επανασύνδεσης τον Απρίλιο του 2022.

«Το μόνο νέο που έχω για σας σε σχέση με τους Linkin Park είναι ότι μιλάμε συχνά, μιλάω με τα παιδιά ή με μερικά από τα παιδιά. Και δεν υπάρχουν περιοδείες, δεν υπάρχει μουσική, ούτε άλμπουμ στα σκαριά. Λοιπόν, σας λέω απλά, ότι βάλτε στο μυαλό μας ότι δεν πρόκειται να συμβεί» είχε πει ξεκόβωντας κάθε πιθανότητα επανασύνδεσης της μπάντας.

«Το ξεκαθαρίζω, γιατί κάθε φορά που κάποιος λέει κάτι, ξεκινάει η φημολογία ότι θα γίνει κάτι. Όχι, όχι, όχι. Θα απογοητευτείτε. Μην το κάνετε» είπε απορρίπτοντας κάθε κουβέντα για μία νέα δουλειά των Linkin Park.

Με πληροφορίες του People


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντέιβιντ Κάμερον: Η Ουκρανία έχει δικαίωμα να πλήξει ρωσικό έδαφος με βρετανικά όπλα

Διεθνή / Ντέιβιντ Κάμερον: Η Ουκρανία έχει δικαίωμα να πλήξει ρωσικό έδαφος με βρετανικά όπλα

Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών επισκέφθηκε την Πέμπτη το Κίεβο και επιβεβαίωσε στον πρόεδρο Ζελένσκι την αδιαμφισβήτητη στήριξη της χώρας του στην Ουκρανία - 3 δισ. λίρες η ετήσια στρατιωτική βοήθεια της Βρετανίας προς την Ουκρανία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
«Δεν έχουν δικαίωμα να προκαλούν χάος»: Παρέμβαση Μπάιντεν για τις διαμαρτυρίες υπέρ της Γάζας στα πανεπιστήμια

Διεθνή / «Δεν έχουν δικαίωμα να προκαλούν χάος»: Παρέμβαση Μπάιντεν για τις διαμαρτυρίες υπέρ της Γάζας στα πανεπιστήμια

Οι διαδηλώσεις για τον πόλεμο του Ισραήλ στη Γάζα έχουν οδηγήσει σε τουλάχιστον 2.000 συλλήψεις στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ, τις τελευταίες δύο εβδομάδες
NEWSROOM