Κιάνου Ριβς: Άνδρας κοιμήθηκε στον κήπο του, ισχυρίζεται ότι είναι συγγενής του - «Ανησυχώ και θλίβομαι»

Κιάνου Ριβς: Άνδρας κοιμήθηκε στον κήπο του, ισχυρίζεται ότι είναι συγγενής του - «Ανησυχώ και θλίβομαι» Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Περιοριστικά μέτρα κατά άνδρα, ο οποίος φαίνεται να παραβίασε, αρκετές φορές, το σπίτι του Κιάνου Ριβς

Ο χολιγουντιανός αστέρας τόνισε πως τα περιστατικά αυτά του έχουν προκαλέσει «ουσιαστική ανησυχία, ενόχληση και αγωνία».

Σε δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του πρακτορείου ειδήσεων PA, ο Ριβς ισχυρίστηκε ότι ο 38χρονος Μπράιαν Κιθ Ντίξον είχε επισκεφθεί έξι φορές το ακίνητό του στο Λος Άντζελες.

Τα περιστατικά έλαβαν χώρα από τον Νοέμβριο του περασμένου έτους έως τον Ιανουάριο του 2023, είπε.

Τα έγγραφα αναφέρουν, επίσης, ότι κατά τη διάρκεια της δεύτερης επίσκεψης, ο Ντίξον είχε αφήσει ένα σακίδιο που περιείχε «περίεργα» αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένου ενός κιτ εξέτασης DNA.

Ο άνδρας είχε κάνει και σειρά αναρτήσεων στις οποίες ισχυριζόταν πως τ΄όνομά του είναι «Τζάσπερ Κιθ Ριβς» υπονοώντας πως έχει συγγενικό δεσμό με τον ηθοποιό. 

«Τους τελευταίους τρεις μήνες, έχει καταγραφεί σειρά περιστατικών στα οποία επισκέφτηκε το ακίνητό μου, ακάλεστος, παραβίασε την ιδιοκτησία μου, επιχείρησε να βρει τρόπο να μπει στο σπίτι μου και προσπάθησε να έρθει σε επαφή μαζί μου» ανέφερε ο ηθοποιός. 

«Οι ενοχλητικές και απειλητικές ενέργειες του εναγόμενου, οι οποίες συνεχίζονται, μου προκαλούν ουσιαστική ανησυχία, ενόχληση και αγωνία, μεταξύ άλλων επειδή θέλω να προστατεύσω τον σύντροφό μου και τους φίλους μου που διαμένουν ή περνούν χρόνο στο σπίτι μου» κατέληξε. 

Η δίκη κατά του Ντίξον προγραμματίστηκε για τις 24 Φεβρουαρίου και έως τότε θα παραμείνουν σε ισχύ τα περιοριστικά μέτρα - δεν υπάρχουν λεπτομέρειες αναφορικά με τις απαγορεύσεις. 

Με πληροφορίες από Sky News

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Lucky» Lackadoo: Πέθανε στα 103 του ο πιλότος των Β-17 του Β' Παγκοσμίου Πολέμου – Η απίστευτη ιστορία του

Διεθνή / Πέθανε στα 103 του ο πιλότος των Β-17 του Β' Παγκοσμίου Πολέμου – Η απίστευτη ιστορία του

Ο Τζον «Λάκι» Λακαντού, ο βετεράνος πιλότος του 100ού Σμήνους Βομβαρδισμού των ΗΠΑ, έφυγε στα 103 του χρόνια αφήνοντας πίσω του μια συγκλονιστική μαρτυρία για τις πιο αιματηρές αερομαχίες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και το βιβλίο του «Damn Lucky»
LIFO NEWSROOM
«Το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία στη Γάζα»: Η Κομισιόν παίρνει αποστάσεις από τη δήλωση της Ριμπέρα

Διεθνή / «Το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία στη Γάζα»: Η Κομισιόν παίρνει αποστάσεις από τη δήλωση της Ριμπέρα

Η Τερέσα Ριβέρα κατηγόρησε για πρώτη φορά δημόσια το Ισραήλ ότι διαπράττει γενοκτονία στη Γάζα, προκαλώντας αντιδράσεις από το Τελ Αβίβ και αποστασιοποίηση της ΕΕ
LIFO NEWSROOM
Σερβία: «Βούτσιτς φύγε» - Δακρυγόνα και συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομίας

Διεθνή / Σερβία: «Βούτσιτς φύγε» - Δακρυγόνα και συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομίας

Οι διαδηλωτές συνεπλάκησαν με την αστυνομία μπροστά από τη φιλοσοφική σχολή και πέταξαν φωτοβολίδες, ενώ η αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς την ΕΕ μετά το πρόστιμο-μαμούθ στην Google: «Η Κομισιόν πρέπει να σταματήσει»

Διεθνή / Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς την ΕΕ μετά το πρόστιμο-μαμούθ στην Google: «Η Κομισιόν πρέπει να σταματήσει»

Η απόφαση των Βρυξελλών για την Google ήταν αναμενόμενη, καθώς από το 2023 η ΕΕ είχε προειδοποιήσει ότι θα επιδιώξει ακόμη και διάσπαση δραστηριοτήτων στον κλάδο του Adtech, χωρίς αυτό να αποφασιστεί στο παρόν στάδιο
LIFO NEWSROOM
«Αν δεν με είχαν κρατήσει στο γραφείο, θα ήμουν κι εγώ μέσα», λέει επιζήσασα της τραγωδίας στο τελεφερίκ της Λισαβόνας

Διεθνή / «Αν δεν με είχαν κρατήσει στο γραφείο, θα ήμουν κι εγώ μέσα», λέει επιζήσασα της τραγωδίας στο τελεφερίκ της Λισαβόνας

«Είμαι ευγνώμων που γλίτωσα, αλλά την ίδια στιγμή είμαι πάρα πολύ θυμωμένη, γιατί χάθηκαν συνάδελφοί μου και τόσοι άλλοι άνθρωποι», δήλωσε
LIFO NEWSROOM