ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Προσωρινά κρατούμενη για τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Προσωρινά κρατούμενη για τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi.
0

Προσωρινά κρατούμενη και για τους θανάτους των δυο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας κρίθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου από την Πάτρα με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας.

Πρόκειται για το δεύτερο ένταλμα προσωρινής κράτησης που εκδόθηκε για την 34χρονη αφού κρίθηκε προφυλακιστέα και για τους θανάτους και των δύο μικρότερων παιδιών της.

Η κατηγορούμενη μητέρα ολοκλήρωσε σήμερα μετά τις 3 το μεσημέρι την απολογία της, που ξεκίνησε χθες το πρωί και διακόπηκε, καθώς η Πισπιρίγκου υπέβαλε χθες το απόγευμα αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας.

Μετά την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που απέρριψε την αίτηση της σήμερα, η κατηγορουμένη μεταφέρθηκε ξανά στην Ευελπίδων και ολοκλήρωσε την απολογία της για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Η 34χρονη είναι ήδη προσωρινά κρατούμενη για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας και η δίκη της έχει ξεκινήσει ενώπιον του ΜΟΔ και θα συνεχιστεί στις 31 Ιανουαρίου

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει ο συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

Ελλάδα / Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

«Σκοτώνεις 104; Πλημμέλημα και πας σπίτι σου με 10 ευρώ την ημέρα» σχολιάζει συγγενής θύματος στο Μάτι που προσήχθη αφού πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο με το άκουσμα της απόφασης
NEWSROOM