Η Άσλεϊ Όλσεν παντρεύτηκε τον Λούις Άισνερ σε μυστική τελετή στο Μπελ Ερ

Η Άσλεϊ Όλσεν παντρεύτηκε τον Λούις Άισνερ σε μυστική τελετή στο Μπελ Ερ Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Η Άσλεϊ Όλσεν παντρεύτηκε τον επί χρόνια αγαπημένο της, Λούις Άισνερ σε μυστική τελετή σε ένα ιδιωτικό σπίτι στο Μπελ Ερ την περασμένη εβδομάδα. 

Όπως ανέφεραν αποκλειστικά πηγές στο Page Six, στην γαμήλια τελετή, που φέρεται να έλαβε χώρα στις 28 Δεκεμβρίου, παρευρέθηκαν ελάχιστοι καλεσμένοι.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την τελετή δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά πηγή δήλωσε στο Page Six ότι «κράτησε μέχρι αργά με περίπου 50 άτομα συνολικά».

Η Άσλεϊ Όλσεν, πρώην τηλεοπτική σταρ όταν ήταν παιδί και νυν μεγιστάνας της μόδας, με τον Λούις Άισνερ, που είναι καλλιτέχνης, βγαίνουν από το 2017- αλλά οι δυο τους κρατούν πολύ χαμηλό προφίλ και σπάνια εμφανίζονται μαζί δημόσια.

Μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί σε κόκκινο χαλί, συγκεκριμένα σε μια εκδήλωση για την Young Eisner Scholars, μη κερδοσκοπικό οργανισμό που ίδρυσε ο πατέρας του Άισνερ, ο δικηγόρος Έρικ Άισνερ, ο οποίος κάποτε ήταν πρόεδρος της David Geffen Company.

Η μητέρα του γαμπρού είναι η Λίζα Άισνερ, σχεδιάστρια κοσμημάτων και πρώην συντάκτρια της Vogue στη Δυτική Ακτή.

Πέρυσι, ο Άισνερ, 33 ετών, μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία της Άσλεϊ καθώς έκαναν πεζοπορία μαζί - με την 36χρονη σχεδιάστρια της Row να κρατά ένα μαχαίρι κατά μήκος ενός μονοπατιού.

Η διάσημη δίδυμη αδελφή της Άσλεϊ Όλσεν - Μαίρη Κέιτ Όλσεν - ήταν, κατά πάσα πιθανότητα, καλεσμένη. Η ίδια οριστικοποίησε το διαζύγιό της πέρυσι με τον πρώην σύζυγό της, Ολιβιέ Σαρκοζί.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στο Μανχάταν το 2015. Η Μαίρη Κέιτ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Γάλλο τραπεζίτη τον Μάιο του 2020. 

Η αδελφή των δίδυμων Όλσεν, Ελίζαμπεθ, είναι επίσης σταρ του κινηματογράφου και εμφανίζεται στις ταινίες «The Avengers» ως Scarlet Witch.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

SAVANNAH GUTHRIE ΑΠΑΓΩΓΗ NANCY GUTHRIE

Διεθνή / Savannah Guthrie: «Ποτέ δεν είναι αργά να κάνετε το σωστό» - Το νέο μήνυμα προς τους απαγωγείς της μητέρας της

«Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τότε που πήραν τη μαμά μας. Και απλώς ήθελα να βγω και να πω ότι ελπίζουμε ακόμη», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Αμερικανίδα παρουσιάστρια
THE LIFO TEAM
Οι φυλακές της Ιαπωνίας μοιάζουν όλο και περισσότερο με οίκους ευγηρίας

Διεθνή / Οι φυλακές της Ιαπωνίας μοιάζουν όλο και περισσότερο με οίκους ευγηρίας

Σε μία από τις χώρες με το υψηλότερο προσδόκιμο ζωής στον κόσμο, το 13% των κρατουμένων είναι ηλικιωμένοι, πολλοί από τους οποίους διαπράττουν μικροαδικήματα για να εξασφαλίσουν στέγη και τροφή πίσω από τα κάγκελα.
THE LIFO TEAM