«Έκανα μπάνιο 37 φορές το 2022 και δεν μυρίζω άσχημα»: Πρώην σταρ του Only Fans δίχασε με την αποκάλυψή της

Η Aella, μία πρώην σταρ του OnlyFans Facebook Twitter
0

Η Aella, πρώην σταρ του OnlyFans, δήλωσε στο Twitter ότι έκανε 37 φορές ντους ολόκληρο το 2022, διχάζοντας τους χρήστες του κοινωνικού δικτύου.

Η 27χρονη δημοσίευσε μια λίστα στο κοινωνικό δίκτυο αποκαλύπτοντας πόσες φορές έκανε ορισμένα πράγματα μέσα στον χρόνο που πέρασε. Ανάμεσα στα όσα ανέφερε, αυτό που σχολιάστηκε από τους ακολούθους της είναι η αποκάλυψη για το ντους.

Απαντώντας σε έναν χρήστη που αμφισβήτησε τον ισχυρισμό της, η Aella σημείωσε ότι προσπαθεί «να μην διαταράσσει πολύ το φυσικό μικροβίωμα του δέρματός μου». Η 27χρονη ισχυρίζεται ότι δεν «μυρίζει άσχημα» λόγω της ισορροπίας του «μικροβιώματος».

Σε αναρτήσεις στο Twitter, έγραψε: «Αν οποιοδήποτε άτομο που λούζεται καθημερινά, το σταματήσει, τα μαλλιά του θα είναι φρικτά και λιπαρά. Αλλά αν είστε επίμονοι και προσεκτικοί, το σώμα σας προσαρμόζεται».

Μεταξύ άλλων μοιράστηκε την προσωπική της ρουτίνα, γράφοντας: «Προσέχω να μη χρησιμοποιώ σαπούνι στις μασχάλες μου, γιατί αυτό φαίνεται να αυξάνει τη μυρωδιά- συνήθως τρίβω δυνατά με ένα βρεγμένο πανί και μετά βάζω αποσμητικό, και αυτό λειτουργεί τέλεια. Χρησιμοποιώ επίσης μπιντέ και πλένω συχνά τα γεννητικά μου όργανα».

Οι χρήστες του Twitter διχάστηκαν από τα όσα έγραψε η Aella, με ορισμένους να την υποστηρίζουν, ενώ άλλοι εξέφρασαν τις ανησυχίες τους.

«Το νευρικό μας σύστημα έχει εξελιχθεί ώστε να γίνεται προοδευτικά λιγότερο ευαίσθητο σε ένα ερέθισμα, όσο περισσότερο διαρκεί. Μυρίζεις, κορίτσι μου. Απλά δεν μπορείς να μυρίσεις τον εαυτό σου», σχολίασε ένας. 

Ένας άλλος συμφώνησε με την Aella σημειώνοντας: «Ούτε εγώ κάνω συχνά ντους και συμφωνώ. Επιπλέον, από τότε που άρχισα να λούζω τα μαλλιά μου σπάνια, η υφή και ο όγκος έχουν βελτιωθεί σημαντικά».

Ένας άλλος ανέφερε: «Έκανα ντους ίσως δέκα φορές το 2022 και δεν βρωμάω. Προφανώς αλλάζω καθαρά ρούχα και πλένω τα χέρια/το πρόσωπό μου πιο συχνά, αλλά το καθημερινό ντους είναι εντελώς περιττό και σε κάνει να μυρίζεις χειρότερα».

Με πληροφορίες DailyMail

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΑΜ ΑΛΤΜΑΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ OPENAI

Διεθνή / Μασκ vs. OpenAI: «Ένιωσα ότι μας είχε εγκαταλείψει, ότι δεν τήρησε τις υποσχέσεις του», κατέθεσε ο Άλτμαν

Ο διευθύνων σύμβουλος της OpenAI κατέθεσε ότι αισθάνθηκε πως ο Έλον Μασκ «εγκατέλειψε» την εταιρεία του και την έφερε «σε πολύ δύσκολη θέση», καθώς οι δύο πλευρές διεκδικούσαν τον έλεγχο
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΙ ΤΖΙΝΠΙΝΓΚ ΚΙΝΑ ΗΠΑ

Διεθνή / Η ατζέντα της συνόδου Τραμπ - Σι: Δασμοί, τεχνολογία και Ιράν στο επίκεντρο των διαπραγματεύσεων 

Τον Αμερικανό πρόεδρο συνοδεύουν κορυφαίοι εκπρόσωποι αμερικανικών επιχειρηματικών ομίλων και τεχνολογικών εταιρειών, μεταξύ αυτών ο Έλον Μασκ και ο Τιμ Κουκ της Apple
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΒΙΑΣΜΟΣ

Διεθνή / «Κανείς δεν γλίτωνε από τις σεξουαλικές επιθέσεις»: Οι καταγγελίες Παλαιστινίων για κακοποίηση από ισραηλινούς δεσμοφύλακες

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του γνωστού δημοσιογράφου των ΝΥΤ που καταγράφει μαρτυρίες ανδρών, γυναικών και ανηλίκων που υποστηρίζουν ότι υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση κατά την κράτησή τους μετά την 7η Οκτωβρίου
THE LIFO TEAM
ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ

Διεθνή / Ιταλία: «Ciao Kate» - Το πλήθος αποθέωσε την Κέιτ Μίντλετον στο πρώτο της διεθνές ταξίδι μετά τον καρκίνο

Η Κέιτ Μίντλετον παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ιταλία, με πολλούς να τη συγκρίνουν με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, βλέποντας στοιχεία της στο δημόσιο προφίλ της
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΕΚΙΝΟ

Διεθνή / Politico: Γιατί η σύνοδος Τραμπ - Σι έχασε τη δυναμική της

Οι φιλοδοξίες του προέδρου των ΗΠΑ για τη σύνοδο με τον Κινέζο ηγέτη φαίνεται πως περιορίστηκαν σημαντικά, καθώς από την επιδίωξη μιας «μεγάλης συμφωνίας» κατέληξαν σε έκκληση για βοήθεια με στόχο το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
THE LIFO TEAM