Πάτρα: «Τα παιδιά από θάρρος, μου έβαλαν φωτιά, έτσι για καλαμπούρι» είπε ο 35χρονος Ρομά

Πάτρα: «Τα παιδιά από θάρρος, μου έβαλαν φωτιά, έτσι για καλαμπούρι» είπε ο 35χρονος Ρομά Facebook Twitter
Φωτ.: Pelop.gr
0

«Καλαμπούρι μου κάνουν, καλαμπούρι κάνω και επειδή ήπια δύο τσίπουρα έγινε θέμα», είπε ο 35χρονος Ρομά από την Πάτρα, για το περιστατικό που έζησε όταν πήγε να πει τα κάλαντα.

Ο ίδιος μιλώντας στο Πρώτο Θέμα, αρνείται τα πάντα και ισχυρίζεται ότι όλα έγιναν με τη θέλησή του.

Αρνείται ότι τον ανάγκασαν να κάνει κάτι, οι άνθρωποι επιχείρησης αυτοκινήτων όταν πήγε να τους πει τα κάλαντα.

«Πήγα να πω τα κάλαντα και το ήθελα εγώ να πέσω στα γόνατα και να πω τα κάλαντα. Όχι ό,τι μου είπαν οι άνθρωποι κάτι. Και επειδή με ξέραν οι άνθρωποι από καλαμπούρι, έπαιξα. Τα παιδιά μετά, από το θάρρος (που μου είχαν), μου έβαλαν φωτιά, έτσι για το καλαμπούρι. Τι φωτιά, έτσι για καλαμπούρι.

»Δεν θέλω απαιτήσεις από τον κόσμο. Τίποτα. Κι αυτοί μου κάναν καλαμπούρι κι εγώ. Τα πόδια μου δεν έχουν καεί καθόλου. Δεν είναι καθόλου καμένα. Η φωτιά έσβησε απότομα κι όλο αυτό έγινε για πλάκα. Τους ανθρώπους τους ξέρω πολλά χρόνια. Καλαμπούρι μου κάνουν, καλαμπούρι κάνω, και επειδή ήπια δύο τσίπουρα έγινε ολόκληρο θέμα», είπε ο 35χρονος Σταύρος Κρητικός.

Νωρίτερα η πατρινή εφημερίδα «Πελοπόννησος», ανέφερε ότι ο 35χρονος άνδρας πήγε σε μια επιχείρηση αυτοκινήτων, ζητώντας να πει τα κάλαντα. Οι άνθρωποι που ήταν παρόντες, εν αγνοία του ιδιοκτήτη, άρχισαν να τον περιπαίζουν. 

Του ζήτησαν να γονατίσει για να πει τα κάλαντα. Όταν εκείνος υπάκουσε, ένας από την παρέα τού πέταξε σταγόνες εύφλεκτου υλικού και του έβαλε φωτιά. 

Ο πατέρας 11 παιδιών, που φέρεται να αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα, κατέθεσε στην Ασφάλεια Πατρών, διαψεύδοντας το πατρινό δημοσίευμα κι επιμένοντας ότι κανείς δεν τον εξανάγκασε να γονατίσει.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΔΟΝΤΩΤΟΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΟΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ελλάδα / ΟΣΕ: Αναστέλλεται η λειτουργία του Οδοντωτού - Τι ισχύει για όσους έχουν εκδώσει εισιτήρια

Το τελευταίο διάστημα παρατηρήθηκαν σε τμήματα της τουριστικής διαδρομής έντονα φυσικά φαινόμενα που οδηγούν σε κατολισθήσεις μεγάλων και επικίνδυνων βράχων προς τις σιδηροτροχιές από τη γύρω δασική έκταση του όρους Χελμού
THE LIFO TEAM
Τι δείχνει νέα έρευνα για την Ελλάδα: οι άνδρες εμφανίζονται πολύ πιο αρνητικοί από τις γυναίκες απέναντι στην ομοφυλοφιλία

Ελλάδα / Τι δείχνει νέα έρευνα για την Ελλάδα: οι άνδρες εμφανίζονται πολύ πιο αρνητικοί από τις γυναίκες απέναντι στην ομοφυλοφιλία

Οι νόμοι μπορεί να αλλάζουν, αλλά οι κοινωνικές στάσεις όχι πάντα με τον ίδιο ρυθμό. Μια νέα έρευνα του Pew Research Center δείχνει ότι στην Ελλάδα το 40% των ανδρών θεωρεί την ομοφυλοφιλία ηθικά απαράδεκτη, έναντι 20% των γυναικών.
THE LIFO TEAM
ΕΟΔΥ ΝΕΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ελλάδα / ΕΟΔΥ: Ορίστηκε νέο Επιστημονικό Συμβούλιο - Πρόεδρος ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος

Ένα επεισόδιο ανάμεσα στον μέχρι πρόσφατα πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Χρήστο Χατζηχριστοδούλου, και μια υπάλληλο του Οργανισμού, φαίνεται ότι βρίσκεται πίσω από την παραίτηση του Συμβουλίου
THE LIFO TEAM