Πρώην Ευρωβουλευτής «καρφώνει» Καϊλή: Επωφελήθηκε από το κύκλωμα, αλλά δεν ήταν τόσο έξυπνη να είναι ο εγκέφαλος

Πρώην Ευρωβουλευτής «καρφώνει» Καϊλή: Επωφελήθηκε από το κύκλωμα, αλλά δεν ήταν τόσο έξυπνη να είναι ο εγκέφαλος Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Η πρώην ευρωβουλευτής, Άνα Γκόμες μίλησε στην τηλεόραση του OPEN αφήνοντας αιχμές για την Εύα Καϊλή.

Αρχικά περιγράφει πως την πλησίασε ο Παντσέρι τον οποίο χαρακτηρίζει «έξυπνο και ύπουλο». «Όταν άκουσα για το Qatargate σκέφτηκα αμέσως πως αυτός θα ήταν στο επίκεντρο του κυκλώματος» ανέφερε.  Δήλωσε παράλληλα πως θα προκύψει θέμα και με το Μαρόκο, «γιατί είναι κάτι που ήταν εκεί πολύ καιρό πριν το Κατάρ».

Αναφορικά με τον σύντροφο της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι η κα Γκόμες είπε πως ήταν άνθρωπος που βοηθούσε τον Παντσέρι σε «διαπραγματεύσεις που γίνονταν κυρίως στα αγγλικά και στα γαλλικά». «Είχα την εντύπωση πως ήταν ένας υπάλληλος που εκπληρώνει τις επιθυμίες του Παντσέρι. Αλλά ήταν πολύ επιμελής να εκπληρώνει τις διαταγές του αφέντη του, οπότε δεν εξεπλάγην που ήταν το χέρι του στο δίκτυο που δημιούργησε» είπε.

Για την Ελληνίδα ευρωβουλευτή η κα Γκόμεζ σχολίαε: «Είδα πως ήταν πανέμορφη αλλά ποτέ δεν εντυπωσιάστηκα από οτιδήποτε είπε. Ποτέ. Ό,τι έλεγε ήταν πολύ φτωχό και ρηχό, για οποιοδήποτε αντικείμενο συζήτησης. Αυτή δεν είναι το κέντρο του κυκλώματος. Από αυτά που ξέρω από όλους αυτούς τους ανθρώπους δεν την θεωρώ τον εγκέφαλο. Δεν ήταν τόσο έξυπνη».

Συμπλήρωσε πως ασφαλώς η Εύα Καϊλή επωφελήθηκε και σίγουρα ήταν ενήμερη, αλλά εγκέφαλος ήταν ο Παντσέρι.  

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΗΠΑ ΤΡΑΜΠ ΔΑΝΙΑ

Διεθνή / Γροιλανδία: Τα σενάρια που εξετάζει ο Τραμπ και τα εμπόδια

Το Associated Press επιχειρεί να χαρτογραφήσει τα ρεαλιστικά μονοπάτια, από μια αναθεώρηση των αμυντικών ρυθμίσεων μέχρι μια κίνηση που θα άνοιγε κρίση στο ΝΑΤΟ, εξηγώντας τι στέκεται νομικά, πολιτικά και πρακτικά
THE LIFO TEAM
Η Βενεζουέλα και οι συνέπειες για Ευρώπη και Ελλάδα

Explainer / Η Βενεζουέλα και οι συνέπειες για Ευρώπη και Ελλάδα

Ο καθηγητής Στρατηγικής Αθανάσιος Πλατιάς εξηγεί γιατί η νέα στρατηγική εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ σηματοδοτεί το τέλος της μεταπολεμικής φιλελεύθερης διεθνούς τάξης και πώς αυτή επηρεάζει την Ευρώπη και την Ελλάδα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η σκοτεινή ιστορία της δανικής κυριαρχίας στην Γροιλανδία

Διεθνή / Η σκοτεινή ιστορία της κυριαρχίας των Δανών στη Γροιλανδία

Οι ντόπιοι γνωρίζουν τις υποθέσεις των παιδιών που χωρίστηκαν από τους γονείς τους και των κοριτσιών που υποβλήθηκαν ακούσια σε τοποθέτηση ενδομήτριου σπειράματος για τον περιορισμό των γεννήσεων στο αχανές νησί.
THE LIFO TEAM
ΡΕΝΕ ΓΚΟΥΝΤ ΜΙΝΕΑΠΟΛΗ ICE

Διεθνή / Μινεάπολη: Η σύζυγος της Ρενέ Γκουντ λέει «εμείς είχαμε σφυρίχτρες, εκείνοι όπλα» μετά τον θάνατό της

Αξιωματούχοι της κυβέρνησης Τραμπ παρουσίασαν τη Ρενέ Γκουντ ως «εγχώρια τρομοκράτη», υποστηρίζοντας ότι επιχείρησε να παρασύρει πράκτορα της ICE με το όχημά της
THE LIFO TEAM