Η Αργεντινή εύχεται Καλά Χριστούγεννα και κάνει Άγιο Βασίλη τον Μέσι: «Gracias Papa Lionel!»

Η Αργεντινή εύχεται Καλά Χριστούγεννα και κάνει Άγιο Βασίλη τον Μέσι: «Gracias Papá Lionel!» Facebook Twitter
0

Η Αργεντινή κυκλοφόρησε μια χριστουγεννιάτικη διαφήμιση με ένα μικρό αγόρι να βρίσκει το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, σημειώνοντας πως «το πιο πολύτιμο δώρο βρίσκεται ήδη σπίτι».

Ο Λιονέλ Μέσι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον τελικό του Μουντιάλ, όπου η Αργεντινή ήρθε αντιμέτωπη με την Γαλλία και στέφθηκε τελικά πρωταθλήτρια για τρίτη φορά στην ιστορία της.

Η εθνική ομάδα επέστρεψε αμέσως μετά στο Μπουένος Άιρες για να παρελάσει παρέα με το τρόπαιο - αν και οι πανηγυρισμοί συγκέντρωσαν εκατομμύρια κόσμου στους δρόμους και πολύ σύντομα διακόπηκαν για λόγους ασφαλείας.

Μετά την ιστορική νίκη της ομάδας, ο 35χρονος ποδοσφαιριστής αποσύρθηκε στο σπίτι του στο Ροζάριο για τα Χριστούγεννα, όπου πριν μερικές ημέρες τον υποδέχθηκε πλήθος οπαδών του.

Ο Μέσι έπαιξε κομβικό ρόλο καθ' όλη τη διάρκεια του τουρνουά στο Κατάρ - και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που κέρδισε δύο φορές το βραβείο Player of the Tournament.

Και τώρα, με αφορμή την τεράστια ποδοσφαιρική νίκη, η Αργεντινή κυκλοφόρησε ένα εορταστικό βίντεο που δείχνει ένα μικρό αγόρι να ανακαλύπτει το πολυπόθητο τρόπαιο κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του, με τη λεζάντα να γράφει: «Gracias Papá Lionel! Το πιο πολύτιμο δώρο βρίσκεται ήδη στο σπίτι. Συγχαρητήρια σε όλο τον λαό της Αργεντινής!».

Στην Αργεντινή, ο Άγιος Βασίλης είναι γνωστός ως Papa Noel αλλά για τις ανάγκες της διαφήμισης τροποποιήθηκε προς τιμήν του Λιονέλ Μέσι, αφού μοιάζει λιγάκι στο άκουσμα. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ