Νεκρός 16χρονος: Ελεύθερος ο αστυνομικός που τον πυροβόλησε

Νεκρός 16χρονος: Ελεύθερος ο αστυνομικός που τον πυροβόλησε Facebook Twitter
Φωτ.: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ
0

Το δικαστικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης αποφάνθηκε να αφεθεί ελεύθερος ο 34χρονος αστυνομικός ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τον 16χρονο Κώστα Φραγκούλη.

Το μέλος της ομάδας ΔΙΑΣ είχε τεθεί σε κατ΄οίκον περιορισμό μετά τη διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκισή του.

 

Οι τρεις δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών έλυσαν τη διαφωνία, λαμβάνοντας υπόψη τη δικογραφία που σχηματίστηκε πριν εκπνεύσει ο 16χρονος. 

Ο 34χρονος, λοιπόν, αφήνεται ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Τις επόμενες μέρες, να σημειωθεί, αναμένεται να ασκηθεί νέο κατηγορητήριο στον αστυνομικό, καθώς ο 16χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο και η απόπειρα ανθρωποκτονίας θα αναβαθμιστεί.

Ο κατηγορούμενος θα κληθεί ξανά για συμπληρωματική απολογία και δεν είναι απίθανο να προφυλακιστεί, σύμφωνα με νομικούς κύκλους.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ελλάδα / Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ο συγκεκριμένος δεν είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα μας και δεν αναγνωρίζεται ως επαγγελματίας δημοσιογράφος, διευκρινίζει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε) 
LIFO NEWSROOM
Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ανοίγει η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων από υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς και για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν σε Δημόσιες Σχολές Κατάρτισης (ΔΙΕΚ)
LIFO NEWSROOM
ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Ελλάδα / Τροχαίο στο Αγρίνιο: «Δεν ήταν σε κατάσταση ούτε να τον δούμε» λέει ο πατέρας του 21χρονου - Ερευνάται η εμπλοκή και τρίτου ΙΧ

Οι γονείς του 21χρονου εργάζονται στο τοπικό νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ο νεαρός και ειδοποιήθηκαν ότι ο νεκρός άνδρας που απανθρακώθηκε, ήταν το παιδί τους
LIFO NEWSROOM