Πιλότος κατέγραψε τη στιγμή που εκτινάσσεται από το φλεγόμενο μαχητικό του, δεύτερα πριν τη συντριβή

Η δραματική στιγμή που πιλότος εκτινάσσεται από το φλεγόμενο μαχητικό του, δεύτερα πριν τη συντριβή Facebook Twitter
0

Η δραματική στιγμή που Ρώσος πιλότος εκτινάχθηκε από το φλεγόμενο μαχητικό του, λίγο πριν αυτό συγκρουστεί, κατεγράφη σε βίντεο. 

Ο κυβερνήτης του Su-25 κατέγραψε τα πλάνα με την κάμερα που είχε στο κράνος του, την ώρα που του αεροσκάφος ήταν εκτός ελέγχου. 

Το μαχητικό φαίνεται πως έπεσε σε καλώδιο ηλεκτροδότησης, με αποτέλεσμα να σπάσει ένα από τα πτερύγιά του και να πέσει στο έδαφος. Φαίνεται πως συγκρούστηκε στην περιοχή Μπέλγκοροντ τον Ιούνιο.

Οι Ρώσοι ερευνητές είχαν ενημερώσει για τη συντριβή από την περίοδο που σημειώθηκε και είχαν δημοσιεύσει πλάνα από τα συντρίμμια του, αλλά το βίντεο του πιλότου έρχεται για πρώτη φορά στη δημοσιότητα. 

Τα πλάνα φαίνεται να ξεκινούν λίγα λεπτά αφότου το αεροσκάφος χτυπήθηκε και στη συνέχεια φαίνεται, αποσπασματικά, το άνοιγμα του αερόστατού του αλλά και η φωτιά μετά τη συντριβή του μαχητικού. 

Με πληροφορίες από Daily Mail

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Στο Ιράν με αποκαλούσαν “αδελφή μου”… και το εννοούσαν»

Newsroom / «Στο Ιράν με αποκαλούσαν “αδελφή μου”… και το εννοούσαν»

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κάτια Αντωνιάδη, η πρώτη Ελληνίδα που κατάφερε να μπει στο Ιράν, μιλά στη LiFO για όσα είδε από κοντά, αυτά που τη σημάδεψαν και το κλίμα που επικρατεί τόσο στους δρόμους της Τεχεράνης όσο και στα Στενά του Ορμούζ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΦΑΛΑΙΝΑ ΤΙΜΙ ΒΑΛΤΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Διεθνή / Ο Τίμι, η φάλαινα που είχε παγιδευτεί στα ρηχά της Βαλτικής, «πιθανότατα να έχει πεθάνει»

«Καθώς το ζώο βρισκόταν σε εξαιρετικά εξασθενημένη κατάσταση και είχε επανειλημμένα επιστρέψει στα ρηχά μετά από προηγούμενες προσπάθειες διάσωσης, είναι πολύ πιθανό να μην βρίσκεται στη ζωή» αναφέρουν ειδικοί
THE LIFO TEAM