Τέλος ο Μπραντ Πιτ; Τα παθιασμένα φιλιά της Έμιλι Ραταϊκόφσκι με άγνωστο άνδρα στη Νέα Υόρκη

Έμιλι Ραταϊκόφσκι Facebook Twitter
0

Μάλλον ο Μπραντ Πιτ δεν την εντυπωσίασε ιδιαίτερα, αφού η Έμιλι Ραταϊκόφσκι φαίνεται να έχει βάλει πλώρη για αλλού, μετά τις έντονες φήμες για σχέση με τον διάσημο ηθοποιό.

Φωτογραφίες που δημοσίευσε η Daily Mail δείχνουν το 31χρονο μοντέλο να φιλάει έναν μυστηριώδη άνδρα στη Νέα Υόρκη, στη διάρκεια πρόσφατης βραδινής εξόδου- τρεις μήνες μετά τον χωρισμό της από τον «άπιστο» σύζυγό της Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ κι εν μέσω φημολογίας για σχέση με τον Μπραντ Πιτ.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι έδειχνε πιο ευτυχισμένη από ποτέ, ανταλλάσσοντας παθιασμένα φιλιά στα χείλη με τον γοητευτικό γκριζομάλλη άνδρα.

Έμιλι Ραταϊκόφσκι Facebook Twitter
Έμιλι Ραταϊκόφσκι Facebook Twitter

Λίγο αργότερα, οι δυο τους έφυγαν μαζί με την μοτοσικλέτα του και συνέχισαν το ραντεβού πηγαίνοντας για δείπνο, όπου η Έμιλι εθεάθη μεταξύ άλλων να χαϊδεύει το πρόσωπό του καθώς απολάμβαναν ένα κοκτέιλ. 

Μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει ποιος είναι ο φερόμενος νέος σύντροφος του 31χρονου μοντέλου, που μόλις πρόσφατα δήλωσε ότι είναι επισήμως single, οπότε ίσως το νέο ειδύλλιο να είναι ακόμα φρέσκο.

«Είμαι single, βασικά για πρώτη φορά στη ζωή μου, και νιώθω ότι απολαμβάνω την ελευθερία του να μην ανησυχώ για το πώς με βλέπουν», δήλωσε στο Variety την περασμένη εβδομάδα.

«Ένα από τα πράγματα για τα οποία γράφω στο τελευταίο "My Body" είναι ο  έλεγχος και η κατανόηση ότι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να είσαι πραγματικά ευτυχισμένη και να έχεις κάποια υποψία ελέγχου είναι να αφεθείς», πρόσθεσε.

@emrata @ziwe ♬ low key casual outfit - clothes are friends

Μόλις πριν από ένα μήνα, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον εν διαστάσει σύζυγό της, Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο, τον ενός έτους Σιλβέστερ Απόλο Μπέαρ.

Η είδηση ότι το ζευγάρι χωρίζει κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Ιούλιο, με πηγή να δηλώνει τότε στο Page Six ότι ο κινηματογραφικός παραγωγός υπήρξε «κατά συρροή άπιστος».

Έμιλι Ραταϊκόφσκι Facebook Twitter

Μετά τον χωρισμό, το 31χρονο μοντέλο τροφοδότησε φήμες ότι είχε προχωρήσει στη ζωή της, με τον 58χρονο Μπραντ Πιτ, καθώς οι δυο τους εθεάθησαν αρκετές φορές μαζί με δημοσιεύματα να λένε ότι το ζευγάρι θέλει να κρατήσει χαμηλούς τόνους λόγο των διαζυγίων τους.

«Η Έμιλι είναι μια σέξι μαμά, αλλά ο Μπραντ ξέρει ότι υπάρχει πολύ δράμα που αφορά το διαζύγιό της», δήλωσε πηγή. «Κι εκείνος ζει το δικό του δράμα».

Διαφορετική πηγή, ωστόσο, ανέφερε ότι ο Μπραντ Πιτ δεν βγαίνει με καμία.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κίνδυνος για ζεστό νερό στην Ευρώπη: Το μέταλλο «άφνιο» και οι νέοι κανονισμοί στην ΕΕ

Διεθνή / Κίνδυνος για ζεστό νερό στην Ευρώπη: Το μέταλλο «άφνιο» και οι νέοι κανονισμοί στην ΕΕ

Η έλλειψη έγκρισης του χάφνιου και ζιρκονίου στους κανονισμούς ΕΕ απειλεί το 90% των θερμοσιφώνων και τα νοικοκυριά κινδυνεύουν με αυξημένα κόστη και περιορισμένη πρόσβαση σε ζεστό νερό από το 2027
LIFO NEWSROOM
Ο Βασιλιάς Κάρολος βγάζει ντοκιμαντέρ για τη φιλοσοφία της αρμονίας και το περιβάλλον

Διεθνή / Ο Βασιλιάς Κάρολος ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη φιλοσοφία της αρμονίας και το περιβάλλον

Ο βασιλιάς Κάρολος δηλώνει ότι θέλει να εμπνεύσει ένα «αίσθημα αποφασιστικότητας» για την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς ανακοινώνονται λεπτομέρειες για το νέο του ντοκιμαντέρ
LIFO NEWSROOM
Η ΕΕ επενδύει 1,1 δισ. δολάρια για ασφαλή καινοτομία στην τεχνητή νοημοσύνη - Τι προβλέπεται

Διεθνή / Η ΕΕ επενδύει 1,1 δισ. δολάρια για ασφαλή καινοτομία στην τεχνητή νοημοσύνη - Τι προβλέπεται

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, δήλωσε: «Το να θέτουμε την τεχνητή νοημοσύνη σε προτεραιότητα σημαίνει επίσης να θέτουμε την ασφάλεια σε προτεραιότητα»
LIFO NEWSROOM
Χαιρετίζει η Τουρκία την εκεχειρία στη Γάζα: «Συνέβαλε και η Άγκυρα» λέει ο Ερντογάν - «Τελειώνει η γενοκτονία» λέει το ΥΠΕΞ

Διεθνή / Χαιρετίζει η Τουρκία την εκεχειρία στη Γάζα: «Συνέβαλε και η Άγκυρα» λέει ο Ερντογάν - «Τελειώνει η γενοκτονία» λέει το ΥΠΕΞ

Ο Τούρκος πρόεδρος ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Αμερικανό πρόεδρο, ο οποίος «επέδειξε την απαραίτητη πολιτική βούληση για να ενθαρρύνει την ισραηλινή κυβέρνηση»
LIFO NEWSROOM
«Εμπόλεμη ζώνη» το Πόρτλαντ λόγω ICE: Κάτοικοι κοιμούνται με αντιασφυξιογόνες μάσκες

Διεθνή / «Εμπόλεμη ζώνη» το Πόρτλαντ λόγω ICE: Κάτοικοι κοιμούνται με αντιασφυξιογόνες μάσκες

Στο Πόρτλαντ, κάτοικοι του Gray’s Landing βιώνουν καθημερινά συγκρούσεις με ομοσπονδιακούς πράκτορες και διαδηλωτές - Δακρυγόνα, Εθνοφρουρά και μέτρα προστασίας έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητας
LIFO NEWSROOM