No.1

Χαλκιδική: Τεράστιος υδροστρόβιλος σχηματίστηκε το πρωί στο Παλιούρι

Χαλκιδική: Υδροστρόβιλος σχηματίστηκε το πρωί στο Παλιούρι	Facebook Twitter
Φωτ.: voria.gr
0

Ένα εντυπωσιακό καιρικό φαινόμενο, που δεν είναι σπάνιο στη χώρα μας, σχηματίστηκε σήμερα το πρωί στη Χαλκιδική.

Πρόκειται για έναν υδροστρόβιλο που δημιουργήθηκε κοντά στην ακτή στο Παλιούρι (Κασσάνδρα), και εντυπωσίασε τους παραθεριστές.

Αρκετοί έσπευσαν παρά τον αρχικό φόβο και την έκπληξη να απαθανατίσουν το φαινόμενο με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Κύριο αίτιο εμφάνισης του φαινομένου αυτού είναι η μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ υδάτινων επιφανειών και ανώτερων ατμοσφαιρικών στρωμάτων.

Ελλάδα
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ

Ελλάδα / Καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης: Περίπου 40 φοιτητές αντέγραψαν από το AI στο ίδιο μάθημα - «Μητέρα μου ζήτησε να αναθεωρήσω»

«Ήρθε με μια φίλη της και μου επεσήμαναν πολλές φορές με νόημα την ιδιότητα και το λειτούργημα που ασκούν, θεωρώντας πως μάλλον θα φοβηθώ», τόνισε
THE LIFO TEAM