Μίλτος Τεντόγλου: Πρωτιά με άλμα ρεκόρ στα 8,13 μ. - Ετοιμάζεται για τον τελικό του Diamond League

Μίλτος Τεντόγλου: Πρωτιά με άλμα ρεκόρ στα 8,13 μ. - Ετοιμάζεται για τον τελικότου Diamond League Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Το αήττητο σερί που έχει την εφετινή σεζόν σε όλους τους αγώνες Diamond League διατήρησε ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος επικράτησε και στην διοργάνωση που διεξάγεται στη Σιλεσία της Πολωνίας.

Ο Έλληνας πρωταθλητής και χρυσός Ολυμπιονίκης στο Τόκιο, έκανε άλμα στα 8,13μ. και πήρε άλλη μία πρωτιά στη διοργάνωση, καταρρίπτοντας μάλιστα το ρεκόρ αγώνα, που διατηρούσε από το 2014 ο Άντριαν Στραλκόφσκι με 7,83μ.

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι, αν και δυσκολεύτηκε στην αρχή, τελικά στο 5ο άλμα του έφτασε στην πρωτιά. Τον ακολούθησε ως δεύτερος με άλμα στα 8,09μ. ο Αμερικανός ΜακΚάστερ, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε ο Κουβανός Μασό με επίσης, 8,09μ.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αθλητικές στιγμές που στιγμάτισαν το 2025

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ / Οι σημαντικότερες αθλητικές στιγμές του 2025

Από ιστορικές ελληνικές επιτυχίες και τελικούς που θα μνημονεύονται για δεκαετίες, μέχρι γεγονότα που πάγωσαν τον παγκόσμιο αθλητικό πλανήτη. Μια αναδρομή στα κορυφαία αθλητικά στιγμιότυπα που σημάδεψαν τη χρονιά που φεύγει.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ