ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

Ο Πόρτις τρολάρει Αντετοκούνμπο: «Μιλάνε ελληνικά όταν παίζουμε χαρτιά, μάλλον κλέβουν»

Ο Πόρτις τρολάρει Αντετοκούνμπο: «Μιλάνε ελληνικά όταν παίζουμε χαρτιά, μάλλον κλέβουν» Facebook Twitter
Giannis Antetokounmpo και Bobby Portis σε αγώνα των Milwaukee Bucks. Φωτ: EPA/JASON SZENES SHUTTERSTOCK OUT
0

Ο Μπόμπι Πόρτις οριστικοποίησε πρόσφατα την παραμονή του στους Μιλγουόκι Μπακς, όπου θα συνεχίζει να αγωνίζεται για την επόμενη τετραετία.

Πριν από μερικές ημέρες, o Μπόμπι Πόρτις, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο αξίας 49 εκατ. δολαρίων, μιλώντας σε ένα podcast, σχολίασε με χιούμορ τους συμπαίκτες του, ανάμεσά τους και τους αδελφούς Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο. 

Αφού ισχυρίστηκε ότι ο Κρις Μίντλετον είναι ο πιο «σφικτός» οικονομικά σε αντίθεση με τον Τζρου Χολιντεϊ που είναι πιο «γενναιόδωρος», η κουβέντα πήγε στο ποιος «κλέβει» περισσότερο όταν οι παίκτες των Μιλγουόκι Μπακς παίζουν χαρτιά.

Αρχικά ανέφερε το όνομα του Γουέσλι Μάθιους, ωστόσο στη συνέχεια το άλλαξε αμέσως, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μάλλον ο Γιάννης και ο Θανάσης [Αντετοκούνμπο] γιατί όταν παίζουμε μιλάνε ελληνικά».

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ