Μύκονος: Διάρρηξη με λεία «1 εκατ. ευρώ»- Σε βίλα Αιγύπτιου επιχειρηματία

Μύκονος: Διάρρηξη με λεία «1 εκατ. ευρώ»- Σε βίλα Αιγύπτιου επιχειρηματία Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Μία ακόμη διάρρηξη έγινε σε βίλα στη Μύκονο, με λεία «μαμούθ». Θύμα αυτή τη φορά ήταν Αιγύπτιος επαγγελματίας. 

Οι δράστες άρπαξαν μετρητά και τιμαλφή αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega. Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή την επόμενη ημέρα, όταν διαπιστώθηκε ότι έλειπαν τα μετρητά.  

Στη βίλα στο Αγράρι κοιμούνταν την ώρα της διάρρηξης ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας και η οικογένειά του, αλλά δεν αντιλήφθηκαν τους δράστες, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα». Αφού «εξουδετέρωσαν» τις κάμερες και διέγραψαν το υλικό από την είσοδό τους, άρχισαν να ψάχνουν τα δωμάτια και να αρπάζουν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. 

Το επόμενο πρωί, οι ένοικοι της βίλας διαπίστωσαν ότι είχαν πέσει θύματα κλοπής και ειδοποίησαν την αστυνομία. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτική αυθαίρετων απελάσεων και συστηματικές κρατήσεις μεταναστών στην Ελλάδα καταγγέλλει η RSA

Ελλάδα / Πολιτική αυθαίρετων απελάσεων και συστηματικές κρατήσεις μεταναστών στην Ελλάδα καταγγέλλει η RSA

Αύξηση κρατήσεων και απελάσεων μεταναστών στην Ελλάδα το 2024, παρά τις αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα και τη νομιμότητα της συγκεκριμένης πρακτικής
LIFO NEWSROOM
ΚΙΣΕ για τη ματαίωση εκδήλωσης: «Η ελληνική κοινωνία δεν θα επιτρέψει στον αντισημιτισμό να απλώσει τα πλοκάμια του»

Ελλάδα / ΚΙΣΕ για τη ματαίωση εκδήλωσης: «Η ελληνική κοινωνία δεν θα επιτρέψει στον αντισημιτισμό να απλώσει τα πλοκάμια του»

«Οι εκθέσεις βιβλίου αποτελούν χώρους ελεύθερου διαλόγου και ανταλλαγής ιδεών», επισημαίνει το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος 
LIFO NEWSROOM