Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Αθήνα και Καλλιθέα- Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν το απόγευμα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Αθήνα και Καλλιθέα- Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν το απόγευμα Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Δρόμοι στην Αθήνα και την Καλλιθέα θα κλείσουν το απόγευμα, στο πλαίσιο των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για αγώνα δρόμου. 

Σήμερα διεξάγεται ο αγώνας «SNF RUN- Τρέχοντας προς το μέλλον», με κούρσες 6χλμ., 10χλμ. και 1.000 μ. Special Olympics. Για αυτό τον λόγο, από τις 19:00 έως περίπου τις 23:00 σταδιακά θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων- όπου μέχρι την ίδια ώρα θα απαγορεύεται και η στάθμευση- στους εξής δρόμους: 

  • Λ. Βασ. Κωνσταντίνου , σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ζαχάρωφ και της Λ. Βασ. Αμαλίας και στα δύο  ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Αρδηττού, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Αναπαύσεως, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Μ. Μουσούρου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Ριζάρη, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Κόκκαλη, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό (με εξαίρεση τα οχήματα που κινούνται από και προς το Μέγαρο Μουσικής στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Make A Wish»).
  • Παπαδιαμαντοπούλου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Μιχαλακοπούλου και της Λ. Βασ. Σοφίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Ερατοσθένους, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ευτυχίδου και της Λ. Βασ. Κων/νου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Ηλιουπόλεως, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Υμηττού και Καρέα και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Καρέα, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Βασ. Αλεξάνδρου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Μιχαλακοπούλου και της Λ. Βασ. Σοφίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς την Λ. Βασ. Σοφίας.
  • Πλ. Συντάγματος.
  • Αθ. Διάκου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορία και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Λ. Συγγρού:
-Στο τμήμα της μεταξύ της οδού Καλλιρρόης και της Λ. Βασ. Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Στο τμήμα της μεταξύ της οδού Φραντζή και το Δέλτα Φαλήρου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.

  • Παράδρομος Λ. Συγγρού, στο τμήμα του μεταξύ των οδών Ταγματάρχου Πλέσσα και Ευριπίδου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.
  • Καλλιρρόης, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αμβρ. Φραντζή και της Λ. Βουλιαγμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Βουλιαγμένης και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Βασ. Γεωργίου Β΄, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Αραβαντινού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ησιόδου και της Λ. Βασ. Κων/νου.
  • Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αιόλου και της Πλ. Συντάγματος και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Ακαδημίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ιπποκράτους και της Λ. Βασ. Σοφίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Βασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της.
  • Μελεάγρου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ησιόδου και της Λ. Βασ. Κων/νου.
  • Κλεάνθους, σε όλο το μήκος της.
  • Λ. Βασ. Όλγας , σε όλο το μήκος της.
  • Ηρώδου Αττικού, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Σωκράτους, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λυσικράτους και Ευριπίδου.
  • Ηρακλέους, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λυσικράτους και Ευριπίδου.
  • Δημοσθένους, στο τμήμα μεταξύ των οδών Λάμπρου Κατσώνη και Ευριπίδου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Ταγματάρχου Πλέσσα , στο τμήμα της μεταξύ της οδού Δοϊράνης και του παραδρόμου της Λ. Συγγρού.
  • Δοϊράνης, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λυσικράτους και Ευριπίδου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Ευριπίδου, στο τμήμα της μεταξύ του παραδρόμου της Λ. Συγγρού και της οδού Επαμεινώνδα - Λάμπρου Κατσώνη.
  • Πεισιστράτους, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Επαμεινώνδα και της Εισόδου του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

-Απαγόρευση της κάθετης διέλευσης των οχημάτων από την διαδρομή, κατά τις ώρες που τα τμήματα αυτής θα είναι αποκλεισμένα από την κυκλοφορία, εκτός των εξής ελεγχόμενων κόμβων κάθετης διέλευσης:

  • Λ. Βασ. Σοφίας & Ρηγίλλης
  • Λ. Βασ. Κων/νου & Βασ. Γεωργίου Β’.

-Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων την Παρασκευή 24.06.2022 κατά τις ώρες 06.00 έως 23.59, στην οδό Πεισιστράτου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σαχτούρη και Επαμεινώνδα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Λόγω των περιορισμών στην κυκλοφορία οι οδηγοί μπορούν να ακολουθούν τα παρακάτω ενδεικτικά εναλλακτικά δρομολόγια :

-Από Λ. Συγγρού προς κέντρο Αθηνών:

Λ. Συγγρού – δεξιά Καλλιρόης – δεξιά Αμβρ. Φραντζή – αριστερά Κάρπου – συνέχεια Φιλολάου – συνέχεια Υμηττού κ.λπ. προς Μιχαλακοπούλου ή Λ. Κατεχάκη.
Λ. Συγγρού – δεξιά Καλλιρόης – δεξιά Αμβρ. Φραντζή – αριστερά Κάρπου – δεξιά Λ. Βουλιαγμένης – συνέχεια μέσω Βύρωνα – περιφερειακή Λ. Κατεχάκη.

-Από Λ. Μεσογείων ή Λ. Κηφισίας προς κέντρο Αθηνών:

Λ. Μεσογείων – δεξιά Φειδιππίδου – συνέχεια Λ. Αλεξάνδρας (μέσω Εξαρχείων ή Πατησίων) κ.λπ.
Λ. Κηφισίας – δεξιά Λ. Αλεξάνδρας (μέσω Εξαρχείων ή Πατησίων) κ.λπ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιές στην Πάτρα: Δορυφορικά δεδομένα δείχνουν αύξηση έως και 12°C στη θερμοκρασία εδάφους

Ελλάδα / Φωτιές στην Πάτρα: Δορυφορικά δεδομένα δείχνουν αύξηση έως και 12°C στη θερμοκρασία εδάφους

Η θερμοκρασία εδάφους εμφανίστηκε αυξημένη κατά 10-12°C στην Κάτω Αχαΐα και έως 8-10°C στην Πάτρα, στις περιοχές που κάηκαν, γεγονός που πιθανώς επηρεάζει το μικροκλίμα
LIFO NEWSROOM
Μύκονος: Σοβαρό ατύχημα με «γουρούνα» για τον δισεκατομμυριούχο Τομ Γκρίνγουντ

Ελλάδα / Μύκονος: Σοβαρό ατύχημα με «γουρούνα» για τον δισεκατομμυριούχο Τομ Γκρίνγουντ

Ο Τομ Γκρίνγουντ υπέστη πολλαπλά κατάγματα και έμφραγμα - Διακομίσθηκε στο Γενικό Νίκαιας όπου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ - «Η εικόνα ενός καταρρέοντος ΕΣΥ δεν είναι αλήθεια», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης - Το υπουργείο κατηγοριοποιεί τους ασθενείς με βάση την τσέπη, εμείς δεν αντιμετωπίσαμε έναν “δισεκατομμυριούχο πολυτραυματία” και κάναμε τα ίδια που κάνουμε σε όλες τις περιπτώσεις, απαντούν οι εργαζόμενοι
LIFO NEWSROOM