ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Έφτιαξαν βερνίκι νυχιών με άρωμα τυριού- Σε δύο αποχρώσεις

Έφτιαξαν βερνίκι νυχιών με άρωμα τυριού- Σε δύο αποχρώσεις Facebook Twitter
0

Νύχια που μυρίζουν τυρί; Για δύο εταιρείες, αυτή ήταν μία καλή ιδέα και την έκαναν πράξη. Συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν βερνίκι νυχιών που έχει άρωμα τυριού. 

Πρόκειται για μια περιορισμένη έκδοση σετ με δύο μανό στις αποχρώσεις «Finger Food»- που είναι ένα έντονο κόκκινο- και «La Dolce Velveeta», που έχει κίτρινο χρώμα. Αμφότερα μυρίζουν τυρί, όταν στεγνώσουν. 

Έφτιαξαν βερνίκι νυχιών με άρωμα τυριού- Σε δύο αποχρώσεις Facebook Twitter

Παράλληλα, κυκλοφόρησαν και αυτοκόλλητα με την ίδια έμπνευση, καθώς έχουν σχέδια που μοιάζουν με τυρί που λιώνει και άλλα με τις λέξεις «creamy» και «drip». 

Έφτιαξαν βερνίκι νυχιών με άρωμα τυριού- Σε δύο αποχρώσεις Facebook Twitter

Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας ανάμεσα στην εταιρεία παρασκευής τυριού Velveeta- η οποία ανήκει στην Kraft Heinz- και την Nails Inc. Οι δύο αποχρώσεις παρέχουν «πλήρη κάλυψη» και είναι σχεδιασμένες να χρησιμοποιούνται μαζί, από «όσους έχουν αρκετή αυτοπεποίθηση ώστε να δείξουν στον κόσμο ότι ζουν μια τολμηρή και δίχως περιορισμούς ζωή», σύμφωνα με τη βρετανική εταιρεία βερνικιών νυχιών. Επίσης, αμφότερα τα μανό είναι vegan και cruelty free, ανακοίνωσε η Nails Inc. 

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζελένσκι: «Δεν πιστεύω ότι η Ουκρανία θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ ενόσω διαρκεί ο πόλεμος»

Διεθνή / Ζελένσκι: «Δεν πιστεύω ότι η Ουκρανία θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ ενόσω διαρκεί ο πόλεμος»

«Όταν προσκαλούμε μια χώρα να ενταχθεί στo NATO, δεν χρειαζόμαστε απλώς μια πλειοψηφία, αλλά την τέλεια συμφωνία μεταξύ και των 32 μελών» δήλωσε από την πλευρά του ο Γενς Στόλτενμπεργκ
NEWSROOM