LIVE!

Ο Έλον Μασκ θα μιλήσει σήμερα στους υπαλλήλους του Twitter για τη στρατηγική του

Ο Έλον Μασκ «ανοίγει τα χαρτιά του»: Τι θα πει σήμερα στους υπαλλήλους του Twitter Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: ΕΡΑ
0

Την επιθυμία του να εξαγοράσει την Twitter Inc αναμένεται να επαναλάβει σήμερα ο Έλον Μασκ, μιλώντας στους εργαζόμενους της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, όπως ανέφερε χθες σε ένα δημοσίευμά της, η The Wall Street Journal, επικαλούμενη μία πηγή που έχει λάβει γνώση για το ζήτημα αυτό.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της εταιρείας παραγωγής ηλεκτρικών οχημάτων Tesla Inc είναι ενδεχόμενο να ξεκαθαρίσει πρόσφατα σχόλια του σχετικά με την εξ αποστάσεως εργασία, αλλά και να μιλήσει για τη στρατηγική του για το Twitter, συμπεριλαμβανομένου και του ρόλου της διαφήμισης, αλλά και των συνδρομών, σύμφωνα με μία αναφορά που δημοσιεύτηκε χθες.

Η Twitter και η Tesla δεν ανταποκρίθηκαν άμεσα σε ένα αίτημα σχολιασμού του Reuters, που έγινε εκτός του κανονικού ωραρίου εργασίας.

Ο Μασκ, είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, ενώ προσπαθεί να εξαγοράσει το Twitter για το ποσό των 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων (42,14 δισεκατομμύρια ευρώ).

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Μασκ δήλωσε ότι απαιτείται για τους εργαζόμενους της Tesla να βρίσκονται στα γραφεία τους κατ’ ελάχιστο για 40 ώρες ανά εβδομάδα, κλείνοντας την πόρτα σε κάθε ενδεχόμενο εξ αποστάσεως εργασίας. «Αν δεν εμφανιστείς θα υποθέσουμε ότι έχεις παραιτηθεί»,  είπε ο ίδιος.

Η τιμή των μετοχών του Twitter αυξήθηκε κατά 5%, μετά την αύξηση κατά 2% την Τετάρτη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και Reuters

Διεθνή
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τεχνητή νοημοσύνη αποκτά… φιλόσοφο

Τech & Science / Anthropic: Η τεχνητή νοημοσύνη αποκτά… φιλόσοφο

Η εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης Anthropic έχει αναθέσει σε φιλόσοφο τη διαμόρφωση του ηθικού πλαισίου του chatbot Claude, δημιουργώντας ένα εσωτερικό «σύνταγμα» 30.000 λέξεων που καθοδηγεί τον τρόπο με τον οποίο το σύστημα απαντά σε σύνθετα ηθικά ζητήματα.
THE LIFO TEAM
ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ LIVE

Διεθνή / Πόλεμος στη Μέση Ανατολή - Live: Ο νέος ηγέτης του Ιράν και το τηλεφώνημα Τραμπ-Νετανιάχου

Νέες επιθέσεις Ισραήλ στον Λίβανο - Οι Φρουροί της Επανάστασης υποστηρίζουν πως έχουν τον «πλήρη έλεγχο» στα Στενά του Ορμούζ - Συντρίμμια σκότωσαν 11χρονη στο Κουβέιτ - Όλες οι εξελίξεις
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο Τραμπ εξετάζει υποστήριξη ένοπλων ομάδων κατά του ιρανικού καθεστώτος

Ο Τραμπ μίλησε την Κυριακή με Κούρδους ηγέτες και συνεχίζει επαφές με άλλους τοπικούς παράγοντες, σε μια προσπάθεια να αξιολογήσει ποιοι θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν τη σημερινή αδυναμία της Τεχεράνης
THE LIFO TEAM
Το Ιράν θάβει τα παιδιά του πολύνεκρου πλήγματος σε δημοτικο σχολείο θηλέων

Διεθνή / Το Ιράν θάβει τα παιδιά του πολύνεκρου πλήγματος σε δημοτικο σχολείο θηλέων

Ο βομβαρδισμός του σχολείου, που σημειώθηκε το Σάββατο, στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 175 ανθρώπους, πολλοί εκ των οποίων ήταν μαθήτριες που βρίσκονταν στις τάξεις του σχολείου στην πόλη Μινάμπ.
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΕΔΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ

Διεθνή / Η Ισπανία απαντά στον Τραμπ: Οι πολίτες ζητούν «περισσότερη ευημερία, όχι περισσότερα προβλήματα»

Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε πως θα διακόψει κάθε εμπορική σχέση με την Ισπανία, μετά την απόφασή της να μην επιτρέψει στον αμερικανικό στρατό να χρησιμοποιήσει τις στρατιωτικές της βάσεις στην επιχείρηση κατά του Ιράν
THE LIFO TEAM