Ο Μάικλ Ντάγκλας επιβεβαίωσε μια φήμη ετών: «Η Ντέμπρα Γουίνγκερ με δάγκωσε»

Ο Μάικλ Ντάγκλας επιβεβαίωσε μια φήμη ετών: «Η Ντέμπρα Γουίνγκερ με δάγκωσε» Facebook Twitter
0

Ο Μάικλ Ντάγκλας μίλησε για πρώτη φορά για την άρνησή του να δουλέψει με την ηθοποιό Ντέμπρα Γουίνγκερ η οποία, όπως υποστηρίζει, τον είχε... δαγκώσει. 

Φιλοξενούμενος στο 100ο επεισόδιο του podcast του Ρομπ Λόου «Literally!», ο 77χρονος σταρ επιβεβαίωσε τις φήμες χρόνων πως η Γουίντκερ έχασε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία δράσης του 1984 «Κυνηγώντας το πράσινο διαμάντι» μετά από ένα αλλόκοτο συμβάν μεταξύ τους. 

Η ταινία, σε παραγωγή του Ντάγκλας και σκηνοθεσία του Ρόμπερτ Ζεμέκις, διηγείται την ιστορία της Τζόαν Γουάιλντερ, μιας συγγραφέα που ερωτεύεται τον κυνηγό πτηνών Τζακ Κόλτον στη ζούγκλα της Κολομβίας. 

Την εποχή εκείνη η Γουίνγκερ ήταν μια από τις πιο περιζήτητες ηθοποιούς του Χόλιγουντ. 

Σύμφωνα με τον Ντάγκλας, ο ίδιος και ο Ζεμέκις συναντήθηκαν μαζί της σε μεξικανικό εστιατόριο του Τέξας ενώ εκείνη βρισκόταν στα γυρίσματα της ταινίας «Σχέσεις Στοργής», με την ελπίδα να της δώσουν το ρόλο της Τζόαν. Ωστόσο, το δείπνο δεν είχε την τροπή που προσδοκούσε ο Ντάγκλας. 

Ο Μάικλ Ντάγκλας επιβεβαίωσε μια φήμη ετών: «Η Ντέμπρα Γουίνγκερ με δάγκωσε» Facebook Twitter
Η Ντέμπρα Γουίνγκερ ανάμεσα σε Σίρλεϊ ΜακΛέιν και Τζακ Νίκολσον στα γυρίσματα της ταινίας «Σχέσεις Στοργής» όταν την προσέγγισαν Ντάγκλας και Ζεμέκις για πρωταγωνίστρια της νέας τους ταινίας - Φωτ.: Getty Images

«Βγαίνει μαζί μας μια νύχτα για δείπνο και τρώμε μαζί και συζητάμε και κατεβάζουμε και μερικές τεκίλες» περιγράφει ο Ντάγκλας στο podcast. 

«Και καθώς βγαίνουμε και, όπως δίνει κανείς μια μικρή μπουνιά στο χέρι του άλλου, ξέρεις, σαν αστείο κι έτσι, εκείνη τεντώνεται και με δαγκώνει στο χέρι» θυμάται ο Ντάγκλας, προσθέτοντας πως ούρλιαξε από τον πόνο. 

«Εκείνη είναι περιπαιχτική και εγώ την κοιτάζω και σκέφτομαι 'δεν ξέρω, φίλε, μπορεί να είναι δύσκολο' και αυτή φαίνεται να ενδιαφέρεται και εγώ πάω πίσω και μου έχει σκίσει το δέρμα» περιγράφει. 

Όπως θυμάται ο Ντάγκλας, επιστρέφοντας στο Χόλιγουντ ο ίδιος ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στα αφεντικά των κινηματογραφικών στούντιο. Κι εκείνοι αποφάσισαν να μην δώσουν το ρόλο στην Γουίνγκερ. 

Σε συνέντευξή του στο Variety το 2019, ο 77χρονος είχε υποστηρίξει πως η Γουίνγκερ απορρίφθηκε εν μέσω ανησυχίας πως δεν ήταν «τιμ πλέιερ». 

Ο ρόλος τελικά κατέληξε στα χέρια της Κάθλιν Τέρνερ που για την ερμηνεία της κέρδισε την Χρυσή Σφαίρα το 1985. 

Για τη φερόμενη δαγκωνιά, η Τέρνερ είχε αναφερθεί στην αυτοβιογραφία της, λέγοντας πως «ο Ντάγκλας αρχικά σκόπευε να πάρει την Ντέμπρα Γουίνγκερ για τον ρόλο της Τζόαν. Όμως, φαίνεται πως δεν τα πήγαν όπως ήλπιζε. Συναντήθηκαν να το συζητήσουν σε εστιατόριο του Μεξικού και εκείνη τον δάγκωσε - ή έτσι είπε αυτός». 


Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Ζηλανδία: Πατέρας που διέφευγε για σχεδόν 4 χρόνια μαζί με τα τρία παιδιά του νεκρός σε ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία

Διεθνή / Νέα Ζηλανδία: Πατέρας που διέφευγε για σχεδόν 4 χρόνια μαζί με τα τρία παιδιά του νεκρός σε ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία

Ο Τομ Φίλιπς είχε καταφέρει να διαφύγει από αρκετές προσπάθειες των αρχών να τον θέσουν υπό κράτηση, παρά το ότι η αστυνομία είχε ειδοποιηθεί και τον είχε καταδιώξει επανειλημμένα
LIFO NEWSROOM
Αργεντινή: Ο Μιλέι αναγνωρίζει την «καθαρή ήττα» του στις τοπικές εκλογές

Διεθνή / Αργεντινή: Ο Μιλέι αναγνωρίζει την «καθαρή ήττα» του στις τοπικές εκλογές

Ο Χαβιέρ Μιλέι υποσχέθηκε να «επιταχύνει» τις μεταρρυθμίσεις του, καθώς βρίσκεται αντιμέτωπος με εντεινόμενη δυσαρέσκεια εξαιτίας σκανδάλου και της πολιτικής του όσον αφορά τις δημόσιες δαπάνες
LIFO NEWSROOM
Ιρανός ΥΠΕΞ: Η Τεχεράνη θα δεχτεί περιορισμούς στο πυρηνικό πρόγραμμά της με αντάλλαγμα την άρση των κυρώσεων

Διεθνή / Ιράν: Ο όρος για να δεχτεί περιορισμούς στο πυρηνικό πρόγραμμά του

Απευθυνόμενος στη Γαλλία, τη Βρετανία και τη Γερμανία, την αποκαλούμενη ομάδα Ε3, ο Ιρανός ΥΠΕΞ τονίζει: «Αν δεν αδράξουν αυτό το παράθυρο ευκαιρίας οι συνέπειες θα μπορούσαν να είναι καταστροφικές»
LIFO NEWSROOM
Η «τελευταία προειδοποίηση» του Τραμπ στη Χαμάς να δεχθεί τη συμφωνία για τους ομήρους

Διεθνή / Η «τελευταία προειδοποίηση» του Τραμπ στη Χαμάς να δεχθεί τη συμφωνία για τους ομήρους

«Προειδοποίησα τη Χαμάς για τις συνέπειες που θα έχει η άρνησή της, αυτή είναι η τελευταία προειδοποίηση, δεν θα υπάρξει άλλη» τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ για τη συμφωνία περί ανταλλαγής ομήρων
LIFO NEWSROOM
Διακοπές ίντερνετ σε Μέση Ανατολή και Ασία μετά από κομμένα υποθαλάσσια καλώδια

Διεθνή / Διακοπές ίντερνετ σε Μέση Ανατολή και Ασία μετά από κομμένα υποθαλάσσια καλώδια

​​​​​​​Microsoft και NetBlocks επιβεβαιώνουν βλάβες σε καλωδιακά συστήματα στην Ερυθρά Θάλασσα – Χώρες όπως η Ινδία, το Πακιστάν και τα ΗΑΕ επηρεάστηκαν με χαμηλές ταχύτητες και διακοπές.
LIFO NEWSROOM
Κάρλο Ακούτις: Πώς γίνεται κάποιος άγιος – και πώς ο πρώτος millennial άγιος το κατάφερε

Διεθνή / Κάρλο Ακούτις: Πώς γίνεται κάποιος άγιος – και πώς ο πρώτος millennial άγιος το κατάφερε

Ο 15χρονος Κάρολο Ακούτις, που πέθανε από λευχαιμία το 2006, αγιοκατατάχθηκε από τον Πάπα Λέοντα. Ακολουθώντας όλα τα στάδια της Καθολικής Εκκλησίας, έγινε ο πρώτος άγιος της γενιάς των millennials
LIFO NEWSROOM