Τέιλορ Χόκινς: Πέθανε ο ντράμερ των Foo Fighters

Τέιλορ Χόκινς: Πέθανε ο ντράμερ των Foo Fighters Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images.
0

Έφυγε από τη ζωή ο ντράμερ των Foo Fighters, Τέιλορ Χόκινς, όπως ανακοίνωσε το διάσημο αμερικανικό συγκρότημα της ροκ μουσικής σε μια ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του στο Twitter. 

«Η οικογένεια των Foo Fighters είναι συντετριμμένη από την τραγική και πρόωρη απώλεια του αγαπητού μας Τέιλορ Χόκινς» γράφει η ομάδα του Ντέιβ Γκρολ, πρώην ντράμερ των Nirvana, χωρίς να διευκρινίσει την αιτία ή τις περιστάσεις του θανάτου.

Το συγκρότημα, ένα από τα πιο επιδραστικά και αναγνωρισμένα από την κριτική συγκροτήματα εναλλακτικής ροκ, επρόκειτο να παίξει την ερχόμενη Παρασκευή στην Μπογκοτά, πρωτεύουσα της Κολομβίας, με την ευκαιρία του Φεστιβάλ Estéreo Picnic.

«Το μουσικό του πνεύμα και το μεταδοτικό χαμόγελό του θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη όλων μας», προστίθεται στην ανακοίνωση για τον θάνατο του 50χρονου Χόκινς.

Ο Τέιλορ ήταν μέλος των Foo Fighters από το 1997 και συμμετείχε σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, όπως το «Learn to Fly» ή το «Best of You». Είχε παίξει προηγουμένως ντραμς για την ανεξάρτητη Καναδή τραγουδίστρια Αλάνις Μορισέτ.

Μουσικοί, φίλοι και θαυμαστές εκφράζουν τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το σοκ τους για τον ξαφνικό θάνατό του δημοφιλούς ντράμερ.

Με πληροφορίες από Guardian και ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραήλ και Τουρκία στη Συρία: Στρατηγικές κινήσεις και κίνδυνος σύγκρουσης

Ανάλυση / Ισραήλ και Τουρκία στη Συρία: Στρατηγικές κινήσεις και κίνδυνος σύγκρουσης

Ισραήλ και Τουρκία επιδιώκουν να αποφύγουν άμεση σύγκρουση στη Συρία, όμως η αυξανόμενη στρατιωτική τους παρουσία και οι αντίθετες στρατηγικές μπορεί να οδηγήσουν σε περιορισμένες συγκρούσεις
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Φρίντριχ Μερτς: Ποιος είναι ο φιλόδοξος Χριστιανοδημοκράτης που «σκόνταψε» στην πορεία προς την καγκελαρία

Διεθνή / Φρίντριχ Μερτς: Ποιος είναι ο φιλόδοξος Χριστιανοδημοκράτης που «σκόνταψε» στην πορεία προς την καγκελαρία

Ο Μερτς ορκίστηκε καγκελάριος - Αναδείχθηκε πρώτος στις γερμανικές εκλογές και αναμενόταν να γίνει ο επόμενος καγκελάριος, όμως στην πρώτη ψηφοφορία δεν εξασφάλισε την απαιτούμενη πλειοψηφία
LIFO NEWSROOM
Απόδραση από το Αλκατράζ: Πόσο επηρεάστηκε ο Τραμπ από την ταινία και διέταξε την επαναλειτουργία του;

Διεθνή / Απόδραση από το Αλκατράζ: Πόσο επηρεάστηκε ο Τραμπ από την ταινία και διέταξε την επαναλειτουργία του

Πρώτα η ταινία προβλήθηκε σε τοπικό δίκτυο της Φλόριντα, όπου πέρασε το Σαββατοκύριακο ο Τραμπ - Την επόμενη ημέρα ο Αμερικανός πρόεδρος απαίτησε να ανοίξει και πάλι το Αλκατράζ
LIFO NEWSROOM