Πρίγκιπας Ουίλιαμ- Κέιτ: Κολύμπησαν με καρχαρίες, έπαιξαν με μουσικούς στη γειτονιά του Μπομπ Μάρλεϊ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ- Κέιτ: Κολύμπησαν με καρχαρίες, έπαιξαν με μουσικούς στη γειτονιά του Μπομπ Μάρλεϊ Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η περιοδεία του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον στην Καραϊβική έχει αποτελέσει αφορμή για διαμαρτυρίες- τόσο στο Μπελίζ όσο και στην Τζαμάικα- αλλά το ζευγάρι προβάλει- όπως θα περίμενε κανείς- την ευχάριστη πλευρά των επισκέψεών τους. 

Αυτό περιελάμβανε κατάδυση στα νερά του Μπελίζ, όπως και μια προσπάθεια να παίξουν μουσική με τοπική μπάντα στην Τζαμάικα. Εκεί όπου ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ επέδειξε και τις ικανότητές του με την μπάλα στα πόδια, παίζοντας ποδόσφαιρο. 

Λίγες ώρες προτού φτάσει στην Τζαμάικα, το ζευγάρι ανάρτησε στο Instagram βίντεο στο οποίο κάνει κατάδυση στο Μπελίζ, έπειτα από πρόσκληση της κυβέρνησης να δουν από κοντά τις προσπάθειες προστασίας του κοραλλιογενούς υφάλου, που είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος στον κόσμο. Στο νερό «συνάντησαν» και καρχαρίες, εκπροσώπους είδους που σε γενικές γραμμές δεν θεωρούνται επικίνδυνοι για τον άνθρωποι, σύμφωνα με την Daily Mail. 

«Αν και είναι εμφανείς οι συνέπειες της κλιματικής αλλαγής, η κυβέρνηση του Μπελίζ και κοινότητες σε όλη τη χώρα αξίζουν μια τεράστια αναγνώριση των προσπαθειών τους για την αποκατάσταση αυτού του απίστευτου θαλάσσιου περιβάλλοντος, με μια δέσμευση να προστατευθεί το 30% έως το 2030», ανέφερε η ανάρτηση στον λογαριασμό του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ. 

«Την Κυριακή, είχαμε την τύχη να κάνουμε κατάδυση στο South Water Cave, ακριβώς πάνω από τον εντυπωσιακό κοραλλιογενή ύφαλο του Μπελίζ. Ήταν ένα προνόμιο να δούμε την κορυφαία στον κόσμο δουλειά για την προστασία του ωκεανού που γίνεται εκεί», ανέφερε ακόμη η ανάρτηση. 

Στην Τζαμάικα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον επισκέφθηκαν σήμερα τη γειτονιά όπου έζησε ο Μπομπ Μάρλεϊ, το Trench Town του Κίνγκστον. Επίσης, επισκέφθηκαν το τοπικό μουσείο για τη ρέγκε, ενώ έπαιξαν με ντόπιους μουσικούς.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ- Κέιτ: Κολύμπησαν με καρχαρίες, έπαιξαν με μουσικούς στη γειτονιά του Μπομπ Μάρλεϊ Facebook Twitter
Φωτ.: EPA

Ο Ουίλιαμ έπαιξε για λίγο ποδόσφαιρο με κάποιους νεαρούς παίκτες αλλά και τον Ραχίμ Στέρλινγκ της Μάντσεστερ Σίτι. Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής, που έχει γεννηθεί στην Τζαμάικα, πήρε ειδική άδεια από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Γκάρεθ Σάουθγκειτ, προκειμένου να κάνει αυτό το ταξίδι πριν από το φιλικό της εθνικής ομάδας με την Ελβετία, που θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο. Ο Τζαμαϊκανός Λέον Μπέιλι, της Άστον Βίλα, επίσης έδωσε το παρών. 

Πρίγκιπας Ουίλιαμ- Κέιτ: Κολύμπησαν με καρχαρίες, έπαιξαν με μουσικούς στη γειτονιά του Μπομπ Μάρλεϊ Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram

Τέλος, το ζευγάρι συναντήθηκε με την ομάδα bobsleigh της Τζαμάικα και συζήτησαν για την ταινία «Cool Runnings», που ο δούκας του Κέιμπριτζ δήλωσε ότι ήταν μία από τις αγαπημένες του.   

Πρίγκιπας Ουίλιαμ- Κέιτ: Κολύμπησαν με καρχαρίες, έπαιξαν με μουσικούς στη γειτονιά του Μπομπ Μάρλεϊ Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΥΒΑ ΑΒΑΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Διεθνή / Ισπανία: Στέλνει ανθρωπιστική βοήθεια στην Κούβα, εν μέσω κρίσης καυσίμων και απορριμμάτων στην Αβάνα

Στην Αβάνα, η έλλειψη πετρελαίου έχει αρχίσει να παραλύει ακόμη και την αποκομιδή απορριμμάτων, με τους δρόμους να γεμίζουν σκουπίδια και τις αρχές να προχωρούν σε έκτακτα μέτρα
THE LIFO TEAM
Oι τρανς γυναίκες είναι γυναίκες, σύμφωνα με ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Διεθνή / Oι τρανς γυναίκες είναι γυναίκες, σύμφωνα με ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε ψήφισμα με το οποίο αναγνωρίζει επίσημα ότι οι τρανς γυναίκες είναι γυναίκες, στέλνοντας ισχυρό πολιτικό μήνυμα υπέρ της ισότητας των φύλων και των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ+
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΟΥΙΛΙΑΜ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: Νέο βιβλίο αμφισβητεί τον ισχυρισμό ότι ο Ουίλιαμ του έχει επιτεθεί σωματικά

Στα απομνημονεύματά του ο πρίγκιπας Χάρι είχε ισχυριστεί ότι ο Ουίλιαμ τον άρπαξε από το γιακά και τον έριξε στο πάτωμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, λόγω διαφωνίας που ξεκίνησε για τη Μέγκαν Μαρκλ
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΝΤΡΙΟΥ, ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΤΖΙΟΥΦΡΕ, ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ

Διεθνή / Τζέφρι Έπσταϊν: Δεν διέψευσε ποτέ πως ο πρίγκιπας Άντριου είχε σεξουαλική σχέση με τη Βιρτζίνια Τζιούφρε

Ένα email του 2015 περιλαμβάνει τον ισχυρισμό δημοσιογράφου ότι ο πρίγκιπας Άντριου είχε «συναινετική σεξουαλική σχέση» με τη Βιρτζίνια Τζούφρε, έναν ισχυρισμό που ο Τζέφρι Έπσταϊν δεν αμφισβήτησε
THE LIFO TEAM