Ο Κάνιε Γουέστ ζητά από την Billie Eilish να απολογηθεί, επειδή διέκοψε συναυλία για να βοηθήσει θαυμάστρια

Ο Κάνιε Γουέστ ζητά από την Billie Eilish να απολογηθεί, επειδή διέκοψε συναυλία για να βοηθήσει θαυμάστρια Facebook Twitter
EPA
0

Ο Κάνιε Γουέστ είπε ότι δεν θα εμφανιστεί στο φεστιβάλ Coachella, εκτός εάν η Billie Eilish ζητήσει συγγνώμη από τον ράπερ Τράβις Σκοτ, καθώς όπως εκτιμά τον εξέθεσε ανεπανόρθωτα.

Ο Κάνιε Γουέστ δήλωσε το παραπάνω επειδή Billie Eilish διέκοψε συναυλία της, προκειμένου να βοηθήσει μία θαυμάστριά της να συνέλθει, αφού φαινόταν να αντιμετωπίζει δύσπνοια.

Στην παράσταση στην Ατλάντα την περασμένη εβδομάδα, η Eilish σταμάτησε τη συναυλία, καθώς είδε μια θαυμάστρια να δυσκολεύεται να αναπνεύσει. Αφού η θαυμάστρια έλαβε ιατρική φροντίδα, η τραγουδίστρια είπε στο κοινό: «Περιμένω να είναι καλά ο κόσμος μέχρι να συνεχίσω».

Ο Κάνιε Γουέστ, γνωστός πλέον ως Ye, θεώρησε ότι αυτό ήταν έμμεση επίθεση στον φίλο του Τράβις Σκοτ, ο οποίος τραγουδούσε στη συναυλία Astroworld, όπου ποδοπατήθηκαν 10 άνθρωποι και περίπου 300 τραυματίστηκαν.

Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο Γουέστ έγραψε: «Έλα Billie, σε αγαπάμε, ζητά συγγνώμη από τον Τραβ και από τις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους, κανένας ήθελε να συμβεί αυτό. Ο Τραβ δεν είχε ιδέα για το τι συνέβαινε όταν ήταν στη σκηνή και ήταν πολύ πληγωμένος από αυτό που συνέβη και ναι, ο Τραβ θα είναι μαζί μου στο Coachella, αλλά τώρα χρειάζομαι από την Billie να ζητήσει συγγνώμη πριν παίξω».

Η Eilish δεν άφησε αναπάντητη την ανάρτηση και έγραψε στα σχόλια του ποστ του Γουέστ: «Κυριολεκτικά δεν είπε τίποτα για τον Travis. Απλώς βοήθησα έναν θαυμαστή».

Με πληροφορίες Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Είναι εντελώς ντροπιαστικό» - Ουκρανοί στρατιώτες μιλούν για το σχέδιο ειρήνης των ΗΠΑ

Διεθνή / «Είναι εντελώς ντροπιαστικό» - Ουκρανοί στρατιώτες μιλούν για το σχέδιο ειρήνης των ΗΠΑ

Ουκρανοί στρατιώτες που βρίσκονται στο μέτωπο του πολέμου σχολιάζουν το αμερικανικό σχέδιο ειρήνης, με κάποιους να το απορρίπτουν πλήρως και άλλους να δηλώνουν πως «είναι ώρα να συμφωνήσουμε τουλάχιστον σε ένα πράγμα»
LIFO NEWSROOM
Στάρμερ για πρίγκιπα Άντριου: «Οι άνθρωποι πρέπει να παρέχουν στοιχεία στους ερευνητές»

Διεθνή / Στάρμερ για πρίγκιπα Άντριου: «Οι άνθρωποι πρέπει να παρέχουν στοιχεία στους ερευνητές»

Ο Άντριου στερήθηκε τους βασιλικούς του τίτλους και τις τιμητικές διακρίσεις τον περασμένο μήνα, καθώς η βασιλική οικογένεια προσπάθησε να αποστασιοποιηθεί από τις επικρίσεις για τη σχέση του με τον Έπσταϊν
LIFO NEWSROOM