ΗΠΑ: Εκκενώθηκαν σχολεία στην Ουάσινγκτον εξαιτίας απειλών για βόμβες

ΗΠΑ: Εκκενώθηκαν σχολεία στην Ουάσινγκτον εξαιτίας απειλών για βόμβες Facebook Twitter
EPA/αρχείου
0

Στην εκκένωση τουλάχιστον έξι δημόσια και ημι-ιδιωτικά σχολεία προχώρησαν οι αρχές στην Ουάσινγκτον, καθώς υπήρξαν απειλές για βόμβα, σύμφωνα με πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο και μέχρι τις 13:15, τοπική ώρα (20.15 ώρα Ελλάδας) δεν είχαν βρει κάτι το επικίνδυνο στους χώρους των σχολείων αλλά οι έρευνες συνεχίζονται.

Μεταξύ των σχολείων που δέχτηκαν απειλές ήταν και το Λύκειο Ντάνμπαρ, το οποίο είχε εκκενωθεί και χθες για τον ίδιο λόγο, ενώ βρισκόταν στον χώρο για μια εκδήλωση ο σύζυγος της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις, ο Νταγκ Έμχοφ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Washington Post, που επικαλείται πηγές της αστυνομίας, εκκενώθηκαν επίσης τα λύκεια Θίοντορ Ρούσβελτ στο Πέτγουορθ (ΒΔ Ουάσινγκτον) και Ρον Μπράουν στο Ντίνγουντ (ΒΑ).

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Λευκός Οίκος υπερασπίζεται το «Quiet piggy» του Τραμπ σε δημοσιογράφο: «Ό,τι δίνεις, παίρνεις»

Διεθνή / «Ό,τι δίνεις, παίρνεις»: Ο Λευκός Οίκος υπερασπίζεται το «Quiet piggy» του Τραμπ σε δημοσιογράφο

Όταν η δημοσιογράφος Κάθριν Λούσι ρώτησε τον Τραμπ για τα λεγόμενα αρχεία Έπσταϊν, εκείνος τη διέκοψε απότομα, δείχνοντάς την με το δάχτυλο και λέγοντας: «Quiet — quiet, piggy»
LIFO NEWSROOM
Πίτερ Ηλιάδης: Ο Έλληνας «βασιλιάς» των strip clubs του Λας Βέγκας πέθανε στα 92

Διεθνή / Πίτερ Ηλιάδης: Ο Έλληνας «βασιλιάς» των strip clubs του Λας Βέγκας πέθανε στα 92

Γεννήθηκε το 1933 ως Αριστοτέλης Ηλιάδης στην Αγία Κυριακή Καστοριάς και μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες στα 18 του, φτάνοντας στη Νέα Υόρκη μέσω Έλις Άιλαντ «με ελάχιστα χρήματα»
LIFO NEWSROOM
ΠΟΥ: Σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες στον κόσμο έχει βιώσει στη ζωή τους ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία

Διεθνή / ΠΟΥ: Σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες παγκοσμίως έχει βιώσει στη ζωή της ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία

Από τη νέα έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, προκύπτει, μεταξύ άλλων, ότι 263 εκατομμύρια γυναίκες έχουν βιώσει σεξουαλική βία από τρίτο πρόσωπο από την ηλικία των 15 ετών
LIFO NEWSROOM