LIVE - Πόλεμος στη Μέση Ανατολή

Απειλή για βόμβα σε σχολείο όπου βρισκόταν ο σύζυγος της Κάμαλα Χάρις

Απειλή για βόμβα σε σχολείο όπου βρισκόταν ο σύζυγος της Κάμαλα Χάρις Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Ο Ντάγκλας Έμχοφ, σύζυγος της Κάμαλα Χάρις, απομακρύνθηκε από εκδήλωση σε σχολείο, έπειτα από απειλή για βόμβα. 

Οι δυνάμεις ασφαλείας απομάκρυναν εσπευσμένα τον σύζυγο της αντιπροέδρου των ΗΠΑ, ο οποίος βρισκόταν στο Dunbar High School, σχολείο στην Ουάσινγκτον, με αφορμή εκδήλωση στο πλαίσιο του «Black History Month». 

Παράλληλα, ζητήθηκε από μαθητές και εκπαιδευτικούς να εκκενώσουν το κτίριο. Το επιτελείο του Έμχοφ ανέφερε ότι το σχολείο ενημέρωσε για την απειλή τη Μυστική Υπηρεσία, η οποία προστατεύει τους πολιτικούς ηγέτες των ΗΠΑ και τα μέλη των οικογενειών τους. 

«Είχαμε μια απειλή σήμερα στην εγκατάσταση και λάβαμε το προληπτικό μέτρο να τους απομακρύνουμε όλους», δήλωσε ο εκπρόσωπος της περιφέρειας δημόσιων σχολείων της Κολούμπια. «Νομίζω ότι όλοι είναι ασφαλείς», συμπλήρωσε, αλλά πρόσθεσε ότι δεν έχει στη διάθεσή του περισσότερες λεπτομέρειες. 
 

Με πληροφορίες από Reuters

Διεθνή
0

LIVE - Πόλεμος στη Μέση Ανατολή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗ

Διεθνή / «Σοφία από τον ουρανό»: Ευαγγελικοί πάστορες προσεύχονται για τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο

Ο επικεφαλής πάστορας ακούγεται να λέει: «Προσευχόμαστε να πλημμυρίσουν η καρδιά και το μυαλό του με σοφία από τον ουρανό και ο Κύριος να τον καθοδηγήσει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζουμε σήμερα»
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΣΡΑΗΛ ΗΠΑ

Διεθνή / Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Ιράν και Ισραήλ ανταλλάσσουν πλήγματα

Η ένταση στη Μέση Ανατολή κλιμακώνεται, καθώς Ιράν και Ισραήλ συνεχίζουν να ανταλλάσσουν σφοδρά πλήγματα μία εβδομάδα μετά την έναρξη του πολέμου, με επιθέσεις να σημειώνονται και σε χώρες του Κόλπου
THE LIFO TEAM