LIVE - Πόλεμος στη Μέση Ανατολή

Ο Ρομέο Μπέκαμ είναι «πλουσιότερος από τα αδέρφια του» -Υπέγραψε συμφωνία 1,2 εκατ. λιρών με αθλητική εταιρεία

Ο Ρομέο Μπέκαμ Facebook Twitter
Instagram @romeobeckham
0

Ο Ρομέο Μπέκαμ είναι πλέον το πλουσιότερο από τα παιδιά του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ αφού υπέγραψε συμφωνία για να γίνει το πρόσωπο της Puma, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο 19χρονος υπέγραψε μακροπρόθεσμη συμφωνία χορηγίας με την Puma αξίας 1,2 εκατομμυρίων λιρών, η οποία αντιπροσωπεύει μια άλλη κίνηση παρόμοια με αυτή του Ντέιβιντ, καθώς παίζει στην Fort Lauderdale FC, ομάδα που βρίσκεται υπό την Inter Miami.

Σύμφωνα με τη Sun, η συμφωνία Puma είναι η πρώτη σε μια σειρά κερδοφόρων συνεργασιών που έρχονται στο δρόμο του Ρομέο. «Ο Ρομέο πληρώθηκε 1,2 εκατομμύρια λίρες για να γίνει το νέο παγκόσμιο πρόσωπο της Puma», είπε μια πηγή στην εφημερίδα.

«Είναι ο πλουσιότερος γόνος των Μπέκαμ τώρα και όπως ο πατέρας του βρίσκεται σε έναν γρήγορο δρόμο για να γίνει σούπερ σταρ», προσθέτει, τονίζοντας ότι εκτός από το ποδόσφαιρο, χαράζει και όνομα στις διαφημίσεις.

«Η συμφωνία με την Puma ελπίζουμε να γίνει μια μακροχρόνια συνεργασία. Ακριβώς όπως ο Ντέιβιντ δούλεψε με την Adidas για περισσότερα από 20 χρόνια, είναι πιθανό ο Ρομέο να κάνει το ίδιο με την Puma».

Διεθνή
0

LIVE - Πόλεμος στη Μέση Ανατολή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗ

Διεθνή / «Σοφία από τον ουρανό»: Ευαγγελικοί πάστορες προσεύχονται για τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο

Ο επικεφαλής πάστορας ακούγεται να λέει: «Προσευχόμαστε να πλημμυρίσουν η καρδιά και το μυαλό του με σοφία από τον ουρανό και ο Κύριος να τον καθοδηγήσει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζουμε σήμερα»
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΣΡΑΗΛ ΗΠΑ

Διεθνή / Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Ιράν και Ισραήλ ανταλλάσσουν πλήγματα

Η ένταση στη Μέση Ανατολή κλιμακώνεται, καθώς Ιράν και Ισραήλ συνεχίζουν να ανταλλάσσουν σφοδρά πλήγματα μία εβδομάδα μετά την έναρξη του πολέμου, με επιθέσεις να σημειώνονται και σε χώρες του Κόλπου
THE LIFO TEAM