ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Ο Ρομέο Μπέκαμ είναι «πλουσιότερος από τα αδέρφια του» -Υπέγραψε συμφωνία 1,2 εκατ. λιρών με αθλητική εταιρεία

Ο Ρομέο Μπέκαμ Facebook Twitter
Instagram @romeobeckham
0

Ο Ρομέο Μπέκαμ είναι πλέον το πλουσιότερο από τα παιδιά του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ αφού υπέγραψε συμφωνία για να γίνει το πρόσωπο της Puma, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο 19χρονος υπέγραψε μακροπρόθεσμη συμφωνία χορηγίας με την Puma αξίας 1,2 εκατομμυρίων λιρών, η οποία αντιπροσωπεύει μια άλλη κίνηση παρόμοια με αυτή του Ντέιβιντ, καθώς παίζει στην Fort Lauderdale FC, ομάδα που βρίσκεται υπό την Inter Miami.

Σύμφωνα με τη Sun, η συμφωνία Puma είναι η πρώτη σε μια σειρά κερδοφόρων συνεργασιών που έρχονται στο δρόμο του Ρομέο. «Ο Ρομέο πληρώθηκε 1,2 εκατομμύρια λίρες για να γίνει το νέο παγκόσμιο πρόσωπο της Puma», είπε μια πηγή στην εφημερίδα.

«Είναι ο πλουσιότερος γόνος των Μπέκαμ τώρα και όπως ο πατέρας του βρίσκεται σε έναν γρήγορο δρόμο για να γίνει σούπερ σταρ», προσθέτει, τονίζοντας ότι εκτός από το ποδόσφαιρο, χαράζει και όνομα στις διαφημίσεις.

«Η συμφωνία με την Puma ελπίζουμε να γίνει μια μακροχρόνια συνεργασία. Ακριβώς όπως ο Ντέιβιντ δούλεψε με την Adidas για περισσότερα από 20 χρόνια, είναι πιθανό ο Ρομέο να κάνει το ίδιο με την Puma».

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Διεθνή / Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Περίπου 200 νεοφασίστες, ντυμένοι στα μαύρα, ταξίδεψαν στη Λίμνη Κόμο για να γιορτάσουν την επέτειο των 79 χρόνων από την εκτέλεση του Μουσολίνι - Διαδηλωτές απάντησαν με το αντιφασιστικό «Bella Ciao» στους φασιστικούς ύμνους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Διεθνή / Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Ιδιωτικά αναμένεται να γιορτάσουν τα 13 χρόνια του γάμου τους ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας - Το ζευγάρι ένωσε τις ζωές του στις 29 Απριλίου του 2011 στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ