Με ήπια συμπτώματα ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος- Ευχές Ερντογάν για ταχεία ανάρρωση

Με ήπια συμπτώματα ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος- Ευχές Ερντογάν για ταχεία ανάρρωση Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, στο πλαίσιο των τακτικών διαγνωστικών εξετάσεων που πραγματοποιούνται στο Φανάρι, διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με ανακοινωθέν από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, ο Παναγιώτατος, ο οποίος είναι πλήρως εμβολιασμένος, αυτή τη στιγμή εμφανίζει ήπια συμπτώματα και η γενικότερη κατάστασή του είναι καλή.

Αμέσως μετά τη διάγνωση επισκέφθηκε κεντρικό νοσοκομείο της Πόλης για περαιτέρω προληπτικές εξετάσεις.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ευχαριστεί όλους όσοι εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για την κατάσταση της υγείας του και προτρέπει πατρικώς, για άλλη μία φορά, τους πάντες να ακολουθούν τις συστάσεις των ιατρών και των ειδικών επιστημόνων, καθώς, επίσης, και όσους δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί να το πράξουν για το καλό το δικό τους και του κοινωνικού συνόλου.

Ευχές Ερντογάν για ταχεία ανάρρωση

Tις θερμές ευχές του Προέδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για ταχεία ανάρρωση, διαβίβασε στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο ο υπουργός Υγείας της χώρας, δρ Φαχρετίν Κοτζά, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν το βράδυ.

Ο κ. Κοτζά μετέφερε στον Παναγιώτατο, ο οποίος παραμένει υπό παρακολούθηση σε κεντρικό νοσοκομείο της Πόλης, το ενδιαφέρον του Προέδρου και του ίδιου προσωπικά για την πορεία της υγείας του και τον διαβεβαίωσε ότι οι Αρχές της χώρας βρίσκονται στο πλευρό του για οτιδήποτε και αν χρειασθεί.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν, με τον Οικουμενικό Πατριάρχη επικοινώνησε νωρίτερα και ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, Μεχμέτ Νουρί Ερσόι, ο οποίος του εξέφρασε τις εγκάρδιες ευχές του για γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν έχουν δικαίωμα να προκαλούν χάος»: Παρέμβαση Μπάιντεν για τις διαμαρτυρίες υπέρ της Γάζας στα πανεπιστήμια

Διεθνή / «Δεν έχουν δικαίωμα να προκαλούν χάος»: Παρέμβαση Μπάιντεν για τις διαμαρτυρίες υπέρ της Γάζας στα πανεπιστήμια

Οι διαδηλώσεις για τον πόλεμο του Ισραήλ στη Γάζα έχουν οδηγήσει σε τουλάχιστον 2.000 συλλήψεις στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ, τις τελευταίες δύο εβδομάδες
NEWSROOM
Πρόεδρος Ισραήλ: Mην φοβάστε απέναντι στην τρομακτική αναζωπύρωση του αντισημιτισμού

Διεθνή / «Μίσος και αντισημιτισμός» λέει ο πρόεδρος του Ισραήλ για τις διαμαρτυρίες στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ

Την ώρα που πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο διαδηλώνουν για τον πόλεμο στη Γάζα ο Ισαάκ Χέρτσογκ καταγγέλλει πως έχουν «μολυνθεί» από το μίσος και τον αντισημιτισμό
NEWSROOM
Υπό αστυνομική πολιορκία βρίσκεται το UCLA στο πλαίσιο των φιλοπαλαιστινιακών κινητοποιήσεων

Διεθνή / Έκρυθμη η κατάσταση στα αμερικανικά πανεπιστήμια: Υπό αστυνομική πολιορκία το UCLA

Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται στο πανεπιστήμιο, έτοιμη να επέμβει και να διαλύσει τις διαδηλώσεις - Παραμένουν οι διαδηλωτές που χτυπούν τύμπανα και κυματίζουν παλαιστινιακές σημαίες
NEWSROOM