Μπόρις Τζόνσον: Μπέρδεψε τις σημειώσεις, έχασε τα λόγια του και άρχισε να μιλά για την Πέππα το Γουρουνάκι

Μπόρις Τζόνσον: Μπέρδεψε τις σημειώσεις, έχασε τα λόγια του και άρχισε να μιλά για την Πέππα το Γουρουνάκι Facebook Twitter
Πηγή φωτό AP
0

Η Πέππα το Γουρουνάκι- πιθανότατα- δεν ήταν ένα από τα θέματα για τα οποία σκόπευε να μιλήσει ο Μπόρις Τζόνσον στους επιχειρηματίες που είχε απέναντι του. Στην ανάγκη όμως, κατέφυγε στο αγαπημένο κινούμενο σχέδιο. 

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Βρετανός πρωθυπουργός έχασε για λίγο τα λόγια του, όταν μπέρδεψε τις σημειώσεις που είχε μπροστά του. Άρχισε να ψάχνει τα χαρτιά του, ενώ ξεφυσούσε και ζητούσε επανειλημμένα συγγνώμη από το ακροατήριο. 

Τελικά, αποφάσισε να αρχίσει να μιλάει στους επιχειρηματίες για την Πέππα το Γουρουνάκι και την επίσκεψή του σε θεματικό πάρκο για το βρετανικό κινούμενο σχέδιο.  

«Χθες πήγα, όπως όλοι πρέπει να πάμε, στο Peppa Pig World», είπε αρχικά και ρώτησε πόσοι από το ακροατήριο έχουν κάνει αυτή την επίσκεψη. «Όχι αρκετοί», σχολίασε, «με εκπλήσσει που δεν έχετε πάει», είπε στη συνέχεια. 

«Το λάτρεψα», είπε και συμπλήρωσε ότι ο κόσμος αυτού του κινούμενου σχεδίου είναι ένα μέρος που του ταιριάζει, «επειδή έχει ασφαλείς δρόμους και πειθαρχία στα σχολεία», φράση που προκάλεσε γέλια.  

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δύναμη της δημιουργικότητας της Βρετανίας. «Ποιος θα το πίστευε ότι ένα γουρουνάκι που μοιάζει με πιστολάκι μαλλιών, ή ίσως σαν ένα πιστολάκι στιλ Πικάσο, ένα γουρουνάκι που απέρριψε το BBC, τώρα θα εξαγόταν σε 180 χώρες, με θεματικά πάρκα τόσο στην Αμερική όσο και στην Κίνα; Και μια επιχείρηση που αξίζει τουλάχιστον 6 δισεκατομμύρια λίρες για τη χώρα. Πιστεύω ότι είναι καθαρή ευφυΐα η Πέππα», σημείωσε, ενώ συνέχισε να ψάχνει ανάμεσα στις σημειώσεις του. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάπας Λέων και Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Νίκαια για τα 1.700 χρόνια από την Πρώτη Οικουμενική Σύνοδο

Διεθνή / Πάπας Λέων και Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Νίκαια για τα 1.700 χρόνια από την Πρώτη Οικουμενική Σύνοδο

Ο Πάπας θα επισκεφθεί το τέμενος Σουλτάν Αχμέτ και ακολούθως το Φανάρι, όπου θα παρακολουθήσει δοξολογία, θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη και θα υπογράψουν κοινή διακήρυξη
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ παραμένει ένας «φασίστας» για τον Μαμντάνι: «Εξακολουθώ να πιστεύω όλα όσα έλεγα πριν»

Διεθνή / Ο Τραμπ παραμένει ένας «φασίστας» για τον Μαμντάνι ακόμη και μετά τη συνάντησή τους

Μπορεί η συνάντηση των δύο να πραγματοποιήθηκε σε απροσδόκητα θετικό κλίμα, όμως ο εκλεγμένος δήμαρχος της Νέας Υόρκης δεν υπαναχωρεί από την κριτική του απέναντι στον πρόεδρο των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM