Gov.gr: 150 εκατ. λιγότερα «πηγαινέλα» σε γκισέ το α' εξάμηνο του 2021

Gov.gr: 150 εκατ. λιγότερα «πηγαινέλα» σε γκισέ το α' εξάμηνο του 2021 Facebook Twitter
0

Το πρώτο εξάμηνο του 2021 έγιναν 150 εκατ. ψηφιακές συναλλαγές στο Gov.gr, χωρίς οι πολίτες να χρειάζεται να πάνε στον γκισέ, σύμφωνα με το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης. 

Στο Gov.gr υπάρχουν πια 1.300 υπηρεσίες, σε σχέση με τον Μάρτιο του 2020 όπου ήταν διαθέσιμες 501.  

Ως αποτέλεσμα, παρατηρείται εκθετική αύξηση στις ψηφιακές συναλλαγές τα τελευταία χρόνια. Αναλυτικά, το 2018 είχαν καταγραφεί 8,8 εκατομμύρια ψηφιακές συναλλαγές, το 2019 34 εκατομμύρια, το 2020 ήταν 94 εκατομμύρια και το πρώτο εξάμηνο του 2021, 150 εκατομμύρια. 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM
Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Πολιτική / Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, διαφοροποιείται ανοιχτά από τη γραμμή της κυβέρνησης στο ζήτημα του πατέρα Ρούτσι, μετά τις πρώτες φωνές στελεχών και βουλευτών που εξέφρασαν δημόσια στήριξη προς τον απεργό πείνας
LIFO NEWSROOM
Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Πολιτική / Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Στη διάρκεια της συζήτησης έγινε αναφορά στις δράσεις που έχουν αναληφθεί τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ασφαλή πλοήγηση των ανηλίκων στο διαδίκτυο και την αντιμετώπιση φαινομένων ψηφιακού εθισμού
LIFO NEWSROOM