Ζούκερμπεργκ: Συντονισμένη προσπάθεια εναντίον της Facebook - Έγινε επιλεκτική χρήση εγγράφων

Ζούκερμπεργκ: Συντονισμένη προσπάθεια εναντίον της Facebook - Έγινε επιλεκτική χρήση των εγγράφων Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / AP
0

Συντονισμένη προσπάθεια «με επιλεκτική χρήση εγγράφων που έχουν διαρρεύσει, ώστε να παρουσιαστεί μία ψευδής εικόνα του Facebook» καταγγέλλει ο διευθύνων σύμβουλος του τεχνολογικού κολοσσού, Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

«Η κριτική που γίνεται καλοπροαίρετα μάς βοηθά να γινόμαστε καλύτεροι, αλλά η άποψή μου είναι ότι βλέπουμε μία συντονισμένη προσπάθεια με επιλεκτική χρήση εγγράφων που έχουν διαρρεύσει, ώστε να παρουσιαστεί μία ψευδής εικόνα της εταιρείας μας», ανέφερε συγκεκριμένα, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, μιλώντας στους επενδυτές, κατά την παρουσίαση των τριμηνιαίων αποτελεσμάτων της εταιρείας.

Οι τοποθετήσεις αυτές έρχονται ως απάντηση στην Φράνσις Χόγκεν, την πρώην εργαζόμενη στον τομέα παρακολούθησης παραπληροφόρησης στο Facebook η οποία είχε προχωρήσει σε επώνυμη καταγγελία υποστηρίζοντας πως το Facebook βάζει τα κέρδη πάνω από την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και της τροφοδότησης μίσους.

Όπως μεταδίδει ο διεθνής Τύπος, παράλληλα, η Φράνσις Χόγκεν αποκάλυψε δεκάδες χιλιάδων σελίδων εσωτερικής έρευνας και άλλων εγγράφων, ενώ συνεργάστηκε ανώνυμα με την Wall Street Journal για την αποκάλυψη της πρακτικής του Facebook για μη περιορισμό τοξικών αναρτήσεων.

«Η πραγματικότητα είναι ότι έχουμε μία ανοιχτή κουλτούρα που ενθαρρύνει τη συζήτηση και την έρευνα στη δουλειά μας, ώστε να μπορούμε να προοδεύουμε σε πολλά σύνθετα ζητήματα, τα οποία δεν απευθύνονται μόνο σε εμάς», σημείωσε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Με πληροφορίες από CNBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΠΕΤΕΡ ΜΑΓΙΑΡ

Διεθνή / Ουγγαρία: Αντιδράσεις για τον διορισμό του κουνιάδου του Μαγιάρ ως υπουργού Δικαιοσύνης

Ο νέος πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Πέτερ Μαγιάρ, υπερασπίστηκε την απόφασή του να διορίσει τον κουνιάδο του στη θέση του υπουργού Δικαιοσύνης, απαντώντας στις επικρίσεις για σύγκρουση συμφερόντων
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΚΟΝΓΚΡΕΣΟ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ο Τραμπ λέει στο Κογκρέσο ότι ο πόλεμος στο Ιράν «έχει τερματιστεί»

Η επιστολή προς τους Αμερικανούς νομοθέτες επιχειρεί να δικαιολογήσει γιατί ο Αμερικανός πρόεδρος δεν ζητά έγκριση για τον πόλεμο από το Κογκρέσο, παρότι η σύγκρουση έχει φτάσει το όριο των 60 ημερών
THE LIFO TEAM