Η Billie Eilish βγάζει το δικό της άρωμα- «Από τα πιο συναρπαστικά πράγματα που έχω κάνει»

Η Billie Eilish βγάζει το δικό της άρωμα- «Από τα πιο συναρπαστικά πράγματα που έχω κάνει» Facebook Twitter
Πηγή φωτό AP
0

H Billie Eilish κάνει το πρώτο της βήμα στη βιομηχανία της ομορφιάς, λανσάροντας το δικό της άρωμα. 

Η 20χρονη τραγουδίστρια ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι λανσάρει άρωμα με το επίθετό της, δηλώνοντας ενθουσιασμένη. 

«Αυτή είναι μία μυρωδιά που αναζητούσα για χρόνια, είναι η αγαπημένη μου στον κόσμο», έγραψε στην ανάρτησή της και συμπλήρωσε ότι το άρωμα ήταν πάντα ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής και της ύπαρξής της. 

«Ήταν ένα όνειρο να δημιουργήσω αυτό το άρωμα και να δώσω ζωή στις ιδέες μου. Αυτό ήταν ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα που έχω κάνει ποτέ», ανέφερε ακόμη.  

«Είχα την ιδέα να δημιουργήσω ένα άρωμα πριν από… αιώνες. Πάντα ήθελα να το κάνω αυτό», δήλωσε η 20χρονη στο Allure. «Αναζητούσα αυτή τη μυρωδιά που είχα στο μυαλό μου, από βανίλια, κεχριμπάρι, ιβίσκο, κακάο, τριαντάφυλλο και ξύλο», συμπλήρωσε. 

Περιγράφοντας το αποτέλεσμα, δήλωσε ότι στόχος ήταν το άρωμα να είναι «πνευματικά σέξι». Αφού απευθύνθηκε διάφορους αρωματοποιούς για να πετύχει τον συνδυασμό που αναζητούσε, τελικά το 2020 οι δρόμοι της διασταυρώθηκαν με την εταιρεία Parlux, που έχει βοηθήσει στη δημιουργία των αρωμάτων της Πάρις Χίλτον και της Σοφία Βεργκάρα, μεταξύ άλλων διάσημων. 

Όταν η τραγουδίστρια μύρισε για πρώτη φορά το δείγμα, «σχεδόν έκλαψα, γιατί ήταν τόσο τέλειο. Ήταν τρελό», δήλωσε.  

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόναλντ Τραμπ: Οργή στα social για τη φωτογραφία που εμφανίζεται ως Ιησούς μετά την επίθεση στον Πάπα

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Οργή στα social για τη φωτογραφία που τον εμφανίζει ως Ιησού μετά την επίθεσή του στον Πάπα

Ο Αμερικανός πρόεδρος δημοσίευσε τη φωτογραφία που δημιουργήθηκε με ΑΙ στην πλατφόρμα Truth Social, κατηγορώντας παράλληλα τον Ποντίφικα ότι είναι «αδύναμος» στο ζήτημα της εγκληματικότητας και «κακός» στην εξωτερική πολιτική
THE LIFO TEAM
ΠΕΤΕΡ ΜΑΓΙΑΡ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Διεθνή / Πέτερ Μαγιάρ: Ποιος είναι ο «πρώην» άνθρωπος του Όρμπαν που έβαλε τέλος στη 16ετή κυριαρχία του

Μέσα σε μόλις δύο χρόνια, πέρασε από το να αποτελεί μέρος του συστήματος του Βίκτορ Όρμπαν, στο να αναδειχθεί στον πολιτικό που έβαλε τέλος στη 16ετή ηγεμονία του Fidesz στην Ουγγαρία
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Διεθνή / Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν δεν μπορεί να εντοπίσει τις νάρκες που τοποθέτησε, λένε οι ΗΠΑ

Η Τεχεράνη έχει αφήσει έναν περιορισμένο διάδρομο διέλευσης για πλοία που καταβάλλουν διόδια, ενώ έχει εκδώσει προειδοποιήσεις για τον κίνδυνο σύγκρουσης με νάρκες
THE LIFO TEAM