Ο Γιώργος Παπανδρέου «ανακοινώνει» απόψε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

παπανδρεου Facebook Twitter
Πηγή φωτό EUROKINISSI
0

Ο Γιώργος Παπανδρέου αναμένεται να ανακοινώσει απόψε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, σύμφωνα με πληροφορίες. 

Μετά την επιστροφή του πρώην πρωθυπουργού από την Κωνσταντινούπολη, το απόγευμα, ακολούθησε σύσκεψη με συνεργάτες του στο Ίδρυμα «Ανδρέας Παπανδρέου», για τις τελικές συνεννοήσεις για την ανακοίνωσή του. 

Λίγο νωρίτερα, ο Γιώργος Παπανδρέου ενημέρωσε τηλεφωνικά τη Φώφη Γεννηματά, για την απόφασή του να είναι υποψήφιος, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ του ευχήθηκε καλή επιτυχία, όπως έχει πράξει και με όλους τους άλλους υποψηφίους. 

Ο πρώην πρωθυπουργός αναμένεται να κάνει τις σχετικές ανακοινώσεις απόψε, από το Ίδρυμα «Ανδρέας Παπανδρέου», μέσω τηλεοπτικού μηνύματος στην κάμερα της ΕΡΤ. 

Ήδη, έχει εξασφαλίσει τις ψήφους περίπου 80 μελών της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ποσοστό πολύ πάνω από το 15% που απαιτείται για την υποψηφιότητα, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida. Υπενθυμίζεται ότι η σχετική προθεσμία εκπνέει το απόγευμα της Πέμπτης. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

«Η κυβέρνηση φέρνει μια νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη μεγάλη νίκη του Πάνου Ρούτσι, για να απαγορέψει στους γονείς των θυμάτων να γράφουν τα ονόματα των παιδιών τους, που με εγκληματικό τρόπο σκοτώθηκαν»
LIFO NEWSROOM
«Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Πολιτική / «Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Ο κ. Γεραπετρίτης επανέλαβε ότι η οριοθέτηση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και υφαλοκρηπίδας αποτελεί τη μοναδική διαφορά μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, υπογραμμίζοντας πως «θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»
LIFO NEWSROOM