Ροζ βίντεο στα Κατεχόμενα οδηγεί τον «πρωθυπουργό» Σανέρ σε παραίτηση

Κατεχόμενα: Πιέσεις για παραίτηση του «πρωθυπουργού» Σανέρ λόγω «ροζ» βίντεο Facebook Twitter
Πηγή φωτογραφίας: Anadolu
0

Την παραίτησή του από όλα τα καθήκοντά του φέρεται να ετοιμάζεται να υποβάλει ο πρόεδρος του ΚΕΕ και «πρωθυπουργός» του ψευδοκράτους, Ερσάν Σανέρ, μετά το ροζ βίντεο που διακινείται από χθες βράδυ μέσω μηνυμάτων στα social media. 


Σύμφωνα με τουρκοκυπριακά δημοσιεύματα που επικαλείται το sigmalive, ο Σάνερ δέχεται πιέσεις να παραιτηθεί από τη θέση του Προέδρου του κόμματος, αλλά και από τη θέση του «πρωθυπουργού» προκειμένου να αποφευχθεί η πολιτική κρίση.

Μάλιστα, τα τουρκοκυπριακά μέσα πηγαίνουν το θέμα ένα βήμα παρακάτω, αναφέροντας πως τη θέση του Σανέρ θα πάρει ο Ναζίμ Τσαβούσογλου.

Το εν λόγω βίντεο δεν έχει ανέβει σε ανοικτή πρόσβαση σε κανένα κοινωνικό δίκτυο λόγω του περιεχομένου του, ωστόσο διακινείται μεταξύ προσωπικών μηνυμάτων σε όλα τα δίκτυα επικοινωνίας.

Στην ύπαρξη βίντεο με τον «πρωθυπουργό» του ψευδοκράτους, Ερσάν Σανέρ είχε αναφερθεί χθες το βράδυ σε thread στο τουίτερ ο Τούρκος δημοσιογράφος Ερκ Ατζιαρέρ ο οποίος κάνει αναφορά και στον επιχειρηματία, Χαλί Φαλγιαλί στα κατεχόμενα, που φέρεται να είχε στην κατοχή του ροζ βίντεο με γραφειοκράτες και πολιτικούς στα κατεχόμενα και αυτά πέρασαν στην κατοχή του Τούρκου αρχιμαφιόζου, Σεντάτ Πέκερ.

Σημειώνεται πως εδώ και καιρό ο Πέκερ δημοσιοποιεί στοιχεία εναντίον Υπουργών της κυβέρνησης Ερντογάν στην Τουρκία ενώ είχε αναφερθεί στο παρελθόν και σε υποθέσεις που αφορούν παράνομες δραστηριότητες στα κατεχόμενα.

Με πληροφορίες από Sigmalive/Politis


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ

Διεθνή / Υπάρχουν απόγονοι του Τζέφρι Έπσταϊν; - «Πέθανε αλλά το γενετικό του υλικό μπορεί να επέζησε»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των New York Times, ο Τζέφρι Έπσταϊν είχε καταθέσει το σπέρμα του σε τράπεζα σπέρματος αρκετά χρόνια πριν τον θάνατό του - Ποιοι ήταν οι όροι του συμβολαίου που είχε υπογράψει
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΔΑΣΜΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να επιβάλει πρόσθετους δασμούς στην ΕΕ και σε άλλες 54 οικονομίες

Η εξέλιξη σημειώνεται λίγες μόλις εβδομάδες μετά τη συμφωνία μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ουάσιγκτον για τη διατήρηση των δασμών στο 15% για την πλειονότητα των ευρωπαϊκών εξαγωγών προς τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΖΑΡΕΝΤ ΚΟΥΣΝΕΡ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Αλβανία: Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις για το τουριστικό θέρετρο του Τζάρεντ Κούσνερ - Τι δηλώνει ο Ράμα

Οι αλβανικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για το σχέδιο κατασκευής του πολυτελούς θερέτρου του γαμπρού του Ντόναλντ Τραμπ, στο ακατοίκητο νησί Sazan και σε προστατευόμενη παράκτια περιοχή, εν μέσω διαμαρτυριών των πολιτών
THE LIFO TEAM