Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Τζένιφερ Λόρενς

Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Τζένιφερ Λόρενς Facebook Twitter
0

Η βραβευμένη με Όσκαρ Aμερικανίδα ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, όπως έγραψε το περιοδικό People αργά χθες, το βράδυ.

Σύμφωνα με το περιοδικό, ο εκπρόσωπος της Λόρενς, που είναι παντρεμένη με τον Κουκ Μαρόνεϊ, επιβεβαίωσε την είδηση της εγκυμοσύνης της αφού κυκλοφόρησε στο Twitter χθες το απόγευμα. Η 31χρονη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της ταινίας Hunger Games παντρεύτηκε τον Μαρόνεϊ, έναν νεοϋορκέζο έμπορο τέχνης, σε μια γαμήλια τελετή στα τέλη του 2019 με διάσημους προσκεκλημένους όπως η Αντέλ και η Έιμι Σούμερ. Η Λόρενς βραβεύτηκε με Όσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία του 2013 «Οδηγός Αισιοδοξίας».

Επίσης πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Bad Blood», μια ταινία που θα κυκλοφορήσει το 2022 και αναφέρεται στη ζωή της ιδρύτριας της εταιρείας Theranos Ελίζαμπεθ Χολμς. Η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2018 με τον ίδιο τίτλο, το οποίο έγραψε ο δημοσιογράφος Τζον Καρέιρου, ο οποίος αποκάλυψε το σκάνδαλο.

Η Τζένιφερ Λόρενς ήταν, σύμφωνα με το Forbes, η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον κόσμο το 2015 και το 2016.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σερβία: «Βούτσιτς φύγε» - Δακρυγόνα και συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομίας

Διεθνή / Σερβία: «Βούτσιτς φύγε» - Δακρυγόνα και συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομίας

Οι διαδηλωτές συνεπλάκησαν με την αστυνομία μπροστά από τη φιλοσοφική σχολή και πέταξαν φωτοβολίδες, ενώ η αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς την ΕΕ μετά το πρόστιμο-μαμούθ στην Google: «Η Κομισιόν πρέπει να σταματήσει»

Διεθνή / Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς την ΕΕ μετά το πρόστιμο-μαμούθ στην Google: «Η Κομισιόν πρέπει να σταματήσει»

Η απόφαση των Βρυξελλών για την Google ήταν αναμενόμενη, καθώς από το 2023 η ΕΕ είχε προειδοποιήσει ότι θα επιδιώξει ακόμη και διάσπαση δραστηριοτήτων στον κλάδο του Adtech, χωρίς αυτό να αποφασιστεί στο παρόν στάδιο
LIFO NEWSROOM
«Αν δεν με είχαν κρατήσει στο γραφείο, θα ήμουν κι εγώ μέσα», λέει επιζήσασα της τραγωδίας στο τελεφερίκ της Λισαβόνας

Διεθνή / «Αν δεν με είχαν κρατήσει στο γραφείο, θα ήμουν κι εγώ μέσα», λέει επιζήσασα της τραγωδίας στο τελεφερίκ της Λισαβόνας

«Είμαι ευγνώμων που γλίτωσα, αλλά την ίδια στιγμή είμαι πάρα πολύ θυμωμένη, γιατί χάθηκαν συνάδελφοί μου και τόσοι άλλοι άνθρωποι», δήλωσε
LIFO NEWSROOM
Ο Σεμπαστιάν Λεκορνού από «σκιά» στο προσκήνιο: Ποιος είναι ο 39χρονος πιθανός επόμενος πρωθυπουργός της Γαλλίας

Διεθνή / Ο Σεμπαστιάν Λεκορνού από την «σκιά» στο προσκήνιο: Ο 39χρονος πιθανός επόμενος πρωθυπουργός της Γαλλίας

Ο Σεμπαστιάν Λεκόρνου, ο πιο σταθερός υπουργός στην κυβέρνηση Μακρόν, ετοιμάζεται να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στη γαλλική πολιτική σκηνή, με κεντρικό ρόλο στην ενίσχυση της άμυνας της χώρας.
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Έφοδος της ICE σε εργοστάσιο της Hyundai - Τουλάχιστον 450 συλλήψεις

Διεθνή / ΗΠΑ: Έφοδος της ICE σε εργοστάσιο της Hyundai - Συλλήψεις εκατοντάδων Νοτιοκορεατών

Το υπουργείο Εξωτερικών της Νότιας Κορέας εξέφρασε «ανησυχία και λύπη» για το συμβάν, ζητώντας «ειδική μέριμνα ώστε να μην παραβιαστούν τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των πολιτών μας»
LIFO NEWSROOM
Η Tesla υπόσχεται έως 1 τρισ. δολάρια στον Έλον Μασκ αν πετύχει φιλόδοξους στόχους

Διεθνή / Tesla: Υπόσχεται έως 1 τρισ. δολάρια στον Έλον Μασκ αν πετύχει φιλόδοξους στόχους

Η εταιρεία τόνισε ότι πρόκειται για ένα πρώτο βήμα με στόχο να διασφαλιστεί η παραμονή του Μασκ και η συγκέντρωσή του στην Tesla, παράλληλα με τις ηγετικές του θέσεις στη SpaceX, τη xAI και άλλες εταιρείες
LIFO NEWSROOM