Βίλια: Εντοπίστηκε ανθρώπινο κρανίο δίπλα σε καμένη αποθήκη

Βίλια: Εντοπίστηκε ανθρώπινο κρανίο δίπλα σε καμένη αποθήκη Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία σήμερα το απόγευμα όταν μία πολίτης κάλεσε για να ενημερώσει ότι βρήκε ένα ανθρώπινο κρανίο κοντά σε μία αποθήκη, που είχε γίνει στάχτες από την φωτιά στα Βίλια.

Η γυναίκα, σύμφωνα με το Mega, ενημέρωσε τις αρχές οι οποίες έσπευσαν στο σημείο, όπου και επαλήθευσαν τα λεγόμενά της.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, το εύρημα δεν σχετίζεται με την πυρκαγιά, καθώς πρόκειται για κρανίο αρκετών ετών.

Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί κάτω από ποιες συνθήκες βρέθηκε εκεί το ανθρώπινο κρανίο ενώ εντύπωση προκαλεί ότι δεν έχει εντοπιστεί, τουλάχιστον ακόμα, το υπόλοιπο σώμα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Ελλάδα / Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Καταπέλτης η αγόρευση της εισαγγελέως που ζητά παραπομπή στο Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης – Στο εδώλιο 11 κατηγορούμενοι για την τραγωδία στο 9ο Δημοτικό Σχολείο
LIFO NEWSROOM