Πανελλήνιες 2021: Δεν απεργούν αύριο οι καθηγητές - Η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ

Πανελλήνιες 2021: Δεν απεργούν αύριο οι καθηγητές - Η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ Facebook Twitter
0

Δεν απεργούν τελικά οι εκπαιδευτικοί και οι υπάλληλοι του υπουργείου Παιδείας, προκειμένου να μην προκληθούν προβλήματα στις Πανελλαδικές Εξετάσεις οι οποίες ξεκίνησαν χθες, 14 Ιούνιου.

Όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αποφάσισε να εξαιρέσει από την απεργιακή κινητοποίηση της 16ης Ιουνίου τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους Υπαλλήλους του Υπουργείου Παιδείας που εμπλέκονται στη διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων»

Υπενθυμίζεται πως η ΑΔΕΔΥ έχει κηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο Τετάρτη, δεύτερη μέρα των πανελληνίων εξετάσεων για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων. 

Μετά την ανακοίνωση της απεργειακἠ κινητοποίησης, υπήρξε έντονη ανησυχία για την παρακώλυση της ομαλής εξέλιξης της διαδικασίας των Πανελληνίων, γι'αυτό και η ίδια η ΟΛΜΕ αιτήθηκε την εξαίρεση των καθηγητών από την απεργία. 

Νωρίτερα, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως είχε καταθέσει στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών κατεπείγουσα αγωγή κατά των καλούντων σε απεργία «με μοναδικό σκοπό να διασφαλισθεί - στο αναγκαίο και αναλογικό μέτρο - ότι η διενέργεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021 δεν θα παρακωλυθεί με κανένα τρόπο». 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΕ

Ελλάδα / Μήλος: Το ΣτΕ αναστέλλει την επέκταση ξενοδοχείου στον Μύτακα - Για ποιες εργασίες έδωσε «πράσινο φως»

Η αναστολή των κατασκευαστικών εργασιών ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κυρίας αίτησης ακύρωσης που έχει κατατεθεί και θα συζητηθεί την 6η Μαΐου 2026
THE LIFO TEAM
ΧΑΪΔΑΡΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ελλάδα / Χαϊδάρι: «Η 13χρονη έπεσε με το κεφάλι» - Τι δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου

Η διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου της περιοχής ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα κατασκευαστικού προβλήματος που να σχετίζεται με την πτώση της μαθήτριας από τον πρώτο όροφο του κτιρίου
THE LIFO TEAM