ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Φρουρός του Ερντογάν έκανε παρατήρηση σε κοπέλα επειδή καθόταν σταυροπόδι [ΒΙΝΤΕΟ]

Φρουρός του Ερντογάν έκανε παρατήρηση σε κοπέλα επειδή καθόταν σταυροπόδι [ΒΙΝΤΕΟ] Facebook Twitter
0

Σωματοφύλακας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκανε παρατήρηση σε μια κοπέλα επειδή καθόταν σταυροπόδι δίπλα στον Τούρκο πρόεδρο. 

Ο Ερντογάν επισκέφτηκε ένα ζαχαροπλαστείο κοντά στη γειτονιά του, όπου υπήρχαν αρκετοί θαμώνες και μια κοπέλα ξεκίνησε να το μιλάει.

Επειδή όμως καθόταν σταυροπόδι, ένας από τους άντρες της προσωπικής φρουράς του Ερντογάν, της έκανε νόημα να καθίσει διαφορετικά, κατεβάζοντας το πόδι της. Η συγκεκριμένη στάση θεωρείται ασέβεια απέναντι στον πρόεδρο της Τουρκίας.

Δείτε το βίντεο (το στιγμιότυπα μετά το 1.44):

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η υπόθεση πολιτικοποιήθηκε, με τον επικεφαλής του CHP (Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα - Kεμαλιστές) Κεμάλ Κιλιντσάρογλου να αναρωτιέται αν η προεδρία ασχολείται με το σταυροπόδι αντί για τον αρχιμαφιόζο Πεκέρ. 

«Είπαν πώς της ζήτησαν να κατεβάσει το πόδι της για να μην υπάρχει ασέβεια στην αρχή της προεδρίας. Μα εκείνη η αρχή δεν είπε τίποτα στους κλέφτες. Δεν είπε τίποτα στη μαφία. Δεν είπε τίποτα ούτε στον ηγέτη της χώρας που τον αποκάλεσε "ηλίθιο". Εσύ ενοχλήθηκες από μια κοπελίτσα για ασέβεια στο πρόσωπό σου; Μα τι είναι τώρα αυτό;» ανέφερε ο Κιλιντσάρογλου απευθυνόμενος στον Τούρκο πρόεδρο.  

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η AstraZeneca παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως το εμβόλιο για τον κορονοϊό μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες

Διεθνή / Η AstraZeneca παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως το εμβόλιο για τον κορωνοϊό μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες

Ομαδική αγωγή από 51 οικογένειες έχει κατατεθεί στη Βρετανία κατά του φαρμακευτικού κολοσσού - Οι αποζημιώσεις συνολικά υπολογίζεται πως θα φτάσουν τα 100 εκατ. λίρες
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα άτομα LGBTQ+

Διεθνή / Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα

Όταν ο Μπάιντεν ανέλαβε τα καθήκοντά του, κατέστησε σαφές ότι θα εργαστεί όχι μόνο για να αντιστρέψει τη ζημιά που έκανε ο Τραμπ στα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, αλλά και για να τα προωθήσει ακόμη περισσότερο.
NEWSROOM