Φωτιά στο Σχίνο Κορινθίας: Νέο μήνυμα από το 112 - Εκκένωση του οικισμού Αιγειρούσες – Ντουράκος

Φωτιά στο Σχίνο Κορινθίας: Νέο μήνυμα από το 112 - Εκκένωση του οικισμού Αιγειρούσες – Ντουράκος Facebook Twitter
0

Με νέο μήνυμά της, μέσω του αριθμού 112, η ΓΓΠΠ ζητά από τους κατοίκους να απομακρυνθούν από την περιοχή του οικισμού Αιγειρούσες - Ντουράκος, λόγω της πυρκαγιάς που μαίνεται στη Κορινθία.

«Σε συνέχεια προηγούμενου μηνύματος και λόγω της δασικής πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Σχίνο Λουτρακίου Κορινθίας, καθώς και της ραγδαίας αύξησης της έντασης των ανέμων τις τελευταίες ώρες, όλοι οι πολίτες που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του οικισμού Αιγειρούσες - Ντουράκος, καλούνται να απομακρυνθούν άμεσα μέσω του παραλιακού δρόμου με κατεύθυνση Αλεποχώρι - Μέγαρα για προληπτικούς λόγους», αναφέρει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

«Επίσης, σημειώνεται ότι εστάλη και μήνυμα μέσω του Ευρωπαϊκού Αριθμού Έκτακτης Ανάγκης 112 για την προληπτική απομάκρυνση των πολιτών στην παραπάνω περιοχή.»

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Global Sumud Flotilla: Από τη Σύρο θα αναχωρήσει το καράβι της ελληνικής αποστολής για τη Γάζα

Ελλάδα / Global Sumud Flotilla: Από τη Σύρο θα αναχωρήσει το καράβι της ελληνικής αποστολής για τη Γάζα

«Ξεκινάμε από τη Σύρο γιατί εδώ γεννήθηκε ένα κύμα αντίστασης και αλληλεγγύης που εξαπλώθηκε σε όλη την Ελλάδα», γράφει - μεταξύ άλλων - στην ανακοίνωσή του η συλλογικότητα March to Gaza Greece
LIFO NEWSROOM