«Ο κανίβαλος της Βέντας»: Στραγγάλισε τη μητέρα του, τεμάχισε το πτώμα και έφαγε μερικά κομμάτια

«Ο κανίβαλος της Βέντας»: Στραγγάλισε τη μητέρα του, τεμάχισε το πτώμα και έφαγε μερικά κομμάτια Facebook Twitter
0

Οι εισαγγελικές αρχές της Ισπανίας ζήτησαν να καταδικαστεί σε κάθειρξη 15 ετών ένας άνδρας που δικάζεται αυτήν την εβδομάδα επειδή στραγγάλισε τη μητέρα του, τεμάχισε το πτώμα της και έφαγε ορισμένα κομμάτια.

Ο Άλμπερτ Σάντσεζ Γκόμεζ, ο «κανίβαλος της Βέντας» όπως τον αποκαλούν τοπικά μέσα ενημέρωσης κατηγορείται για ανθρωποκτονία και βεβήλωση νεκρού.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν στις αρχές του 2019, όταν ο ύποπτος καυγάδισε με την 69χρονη μητέρα του μέσα στο διαμέρισμα όπου ζούσαν, στη συνοικία Λας Βέντας, όπου βρίσκονται οι αρένες των ταυρομαχιών της ισπανικής πρωτεύουσας.

Αφού έπνιξε τη γυναίκα, την τεμάχισε με ένα πριόνι και δύο κουζινομάχαιρα «για να την εξαφανίσει». Στη συνέχεια φύλαξε μερικά κομμάτια σε πλαστικά δοχεία στο σπίτι και στο ψυγείο και τις επόμενες 15 ημέρες έφαγε ορισμένα από αυτά, ενώ τα υπόλοιπα τα πέταξε σε κάδους απορριμμάτων.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ένας αστυνομικός που κατέθεσε στη δίκη είπε ότι όταν μπήκε στο διαμέρισμα ο κατηγορούμενος ομολόγησε ότι είχε φάει ορισμένα κομμάτια, ενώ άλλα τα έδωσε στον σκύλο του.

«Ο κανίβαλος της Βέντας»: Στραγγάλισε τη μητέρα του, τεμάχισε το πτώμα και έφαγε μερικά κομμάτια Facebook Twitter

Ο άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία αντιμετώπιζε προβλήματα εξάρτησης από ναρκωτικά, συνελήφθη τον Φεβρουάριο του 2019, αφού μια φίλη της μητέρας του ενημέρωσε τις αρχές για την εξαφάνισή της.

Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν αν η μητέρα του βρισκόταν στο διαμέρισμά τους, εκείνος απάντησε καταφατικά και τους άφησε να μπουν στο σπίτι.

«Αντικρίσαμε μια εικόνα βγαλμένη από την Κόλαση του Δάντη», είπε ένας αστυνομικός, που μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Telecinco.

Οι εισαγγελείς ζητούν επίσης από το δικαστήριο να καταβάλει ο «κανίβαλος της Βέντας» αποζημίωση ύψους 90.000 ευρώ στον μεγαλύτερο αδελφό του.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ουισκόνσιν: 11χρονος σκοτώθηκε κατά λάθος από τον αδελφό του με όπλο που βρέθηκε στο σπίτι

Διεθνή / Ουισκόνσιν: 11χρονος σκοτώθηκε κατά λάθος από τον αδελφό του με όπλο που βρέθηκε στο σπίτι

Η αστυνομία ανέφερε ότι το αγόρι πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδελφό του, χωρίς ωστόσο να δώσει στη δημοσιότητα πληροφορίες για την ηλικία του ή τις συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε στα χέρια του το όπλο
LIFO NEWSROOM