No.1

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς πρωταγωνιστεί στο πρώτο τρέιλερ του «Space Jam: A New Legacy»

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς πρωταγωνιστεί στο πρώτο τρέιλερ του «Space Jam: A New Legacy» Facebook Twitter
0

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πρωταγωνιστεί ως ο εαυτός του στο πρώτο τρέιλερ για το νέο «Space Jam: A New Legacy».

Το τρέιλερ δείχνει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, που καλείται να κάνει τον γιο του σταρ του μπάσκετ, να περνάει μέσα από μερικές διάσημες ταινίες του Χόλιγουντ όπως «Wonder Woman» και «The Matrix» ενώ προσπαθεί να εντοπίσει τον «εξορισμένο« Μπαγκς Μπάνι. 

«Ας το τελειώσουμε αυτό», λέει στο τέλος, ενώ βρίσκεται μαζί με τους συμπαίκτες του, τα Looney Tunes. 

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς παίρνει τα ηνία από τον Μάικλ Τζόρνταν, που πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη ταινία του 1996. 

«Είναι ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια, αν όχι το μεγαλύτερο, που έπαιξα ποτέ», είπε ο 36χρονος μπασκετμπολίστας στο Entertainment Weekly. «Η Goon Squad είναι ίσως η καλύτερη ομάδα που συστάθηκε ποτέ στην ιστορία του μπάσκετ». 

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, που είχε υποδυθεί ξανά τον εαυτό του στο «Trainwreck» του 2015, είπε επίσης πως τον προσέγγισαν πρώτη φορά για το reboot του «Space Jam» πριν από 15 χρόνια αλλά «δεν πίστευα ότι ήμουν έτοιμος να κάνω κάτι τέτοιου επιπέδου». 

Δείτε το πρώτο τρέιλερ: 

Διεθνή
0

No.1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΡΑΗΛ ΗΠΑ ΠΡΕΣΒΗΣ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ισραήλ: «Όσοι θέλουν να φύγουν να το κάνουν ΣΗΜΕΡΑ» λέει ο Αμερικανός πρέσβης στο προσωπικό

Εντείνεται η ανησυχία για πιθανό πλήγμα κατά του Ιράν - Ο πρέσβης υπογράμμισε ότι όσοι θέλουν να αποχωρήσουν θα πρέπει να οργανώσουν γρήγορα τα σχέδιά τους, καθώς δεν είναι βέβαιο ότι θα υπάρχουν πτήσεις τις επόμενες ημέρες
THE LIFO TEAM
«Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Πολιτισμός / «Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Στο Perth Festival, ο 26χρονος καλλιτέχνης Hugo Flavelle μετατρέπει τη διαμαρτυρία για την προσβασιμότητα σε κινητή performance–rave έξω από μουσεία και θέατρα που ο ίδιος δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει.
THE LIFO TEAM
ILGA-Europe: Η Ευρώπη σε «νέο χαμηλό» – από bans στο Pride σε νόμους “propaganda”

Διεθνή / ΙLGA-Europe: Από τις απαγορεύσεις των Pride στους νόμους «προπαγάνδας»: το νέο μοτίβο καταστολής

Η ILGA-Europe, σττην ετήσια εκθεσή της για το 2026, καταγράφει κλιμάκωση ποινικοποίησης, Pride bans και «propaganda laws» σε Ευρώπη και Κεντρική Ασία, προειδοποιώντας ότι οι επιθέσεις κατά LGBTI ανθρώπων εντάσσονται πλέον σε ένα ευρύτερο μοντέλο αυταρχικής διακυβέρνησης.
THE LIFO TEAM