ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Γήπεδο Παναθηναϊκού: «Κλείδωσε» η χρηματοδότηση για τη Διπλή Ανάπλαση

Γήπεδο Παναθηναϊκού: «Κλείδωσε» η χρηματοδότηση για τη Διπλή Ανάπλαση Facebook Twitter
0

Κατατέθηκε σήμερα το πρώτο επίσημο αίτημα για την χρηματοδότηση του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, ύψους 70 εκατ. ευρώ.

Αυτό ανέφερε σήμερα ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Το γήπεδο του Παναθηναϊκού προχωρά κανονικά, στα χρονοδιαγράμματα που προβλέπονται. Σήμερα (29/03), μάλιστα, κατατίθεται το πρώτο επίσημο αίτημ α χρηματοδότησης, ύψους 70 εκατ. ευρώ. Δεν μιλάμε, απλώς, για ένα γήπεδο» ανέφερε συγκεκριμένα ο δήμαρχος Αθηναίων.  Σύμφωνα με τον ίδιο πρόκειται για μίαμητροπολιτική παρέμβαση. «Είναι η δημιουργία δύο πόλων μέσα στην Αθήνα. Στη Λεωφόρο θα δημιουργήσουμε έναν χώρο πράσινου» είπε, μεταξύ άλλων.

Όπως ανέφερε ο Βοτανικός απαιτεί γήπεδο και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου. «Υποδομές, επενδύσεις και πολεοδομικές ρυθμίσεις. Είναι μία περιοχή της πρωτεύουσας που πρέπει να μπει ξανά στον χάρτη».
 

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ