Επιχείρησαν να αναχωρήσουν από το «Ελ. Βενιζέλος» προσποιούμενοι τα μέλη ομάδας βόλεϊ

Επιχείρησαν να αναχωρήσουν από το «Ελ. Βενιζέλος» προσποιούμενοι ότι ήταν μέλη ομάδας βόλεϊ Facebook Twitter
Πηγή φωτό EUROKINISSI
0

Εννέα αλλοδαποί προσποιήθηκαν τους αθλητές ομάδας βόλεϊ και επιχείρησαν να αναχωρήσουν από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», με προορισμό τη Βιέννη.

Οι εννέα αλλοδαποί, κατά δήλωσή τους Σύριοι, έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικού και συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για παραβάσεις του κώδικα μετανάστευσης και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Στην κατοχή τους είχαν πλαστά δελτία ταυτότητας, ενώ προσήλθαν όλοι μαζί στο αεροδρόμιο, με ομοιόμορφες αθλητικές εμφανίσεις και σακίδια, προκειμένου να μοιάζουν με ομάδα και να παραπλανήσουν τους αστυνομικούς.

Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι δεν ανήκουν σε κάποιο αθλητικό σωματείο και σκοπός τους ήταν να φύγουν παράνομα από την Ελλάδα, κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Οι εννέα κατηγορούμενοι, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιδράσεις για τις επικείμενες συγχωνεύσεις τμημάτων στο 36ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών

Ελλάδα / Αντιδράσεις για τις επικείμενες συγχωνεύσεις τμημάτων στο 36ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών

Οι γονείς εκφράζουν την πλήρη αντίθεσή τους, επισημαίνοντας ότι η απόφαση ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά τη λειτουργία του σχολείου και τη μαθησιακή πορεία των παιδιών
LIFO NEWSROOM