Εκτός CBS η Σάρον Όζμπορν - Στήριξε τον Πιρς Μόργκαν κατά της Μέγκαν Μαρκλ

Εκτός CBS η Σάρον Όζμπορν - Στήριξε Πiρς Μόργκαν κατά της Μέγκαν Μαρκλ Facebook Twitter
EPA
0

To CBS ανακοίνωσε ότι η Σάρον Όζμπορν δεν θα εμφανίζεται πλέον στην εκπομπή «The Talk» μετά από μια έντονη διαδικτυακή συζήτηση για τον ρατσισμό στις αρχές του μήνα.

Το δίκτυο γνωστοποίησε την Παρασκευή ότι η Όζμπορν, σύζυγος και μάνατζερ του Όζι Όζμπορν, αποφάσισε να αποχωρήσει από την εκπομπή καθώς η στάση της «απέναντι στους συν-οικοδεσπότες της κατά το επεισόδιο της 10ης Μαρτίου δεν ήταν σύμφωνη με τις αξίες μας για έναν σεβαστό χώρο εργασίας»

Το δίκτυο ξεκαθάρισε ότι σύμφωνα με εσωτερική του έρευνα δεν βρέθηκαν στοιχεία που να υποστηρίζουν τον ισχυρισμό της Όζμπορν ότι το CBS διέταξε να κληθεί σε απολογία για την στήριξη του Πιρς Μόρκαν, μετά την επίθεσή του στην Μέγκαν Μαρκλ για την επίμαχη συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Ο Μόργκαν, στενός φίλος της Όζμπορν, έφυγε από το «Good Morning Britain» αφού είπε ότι δεν πίστευε τη Δούκισσα του Σάσεξ, όταν είπε στην συνέντευξη ότι είχε σκεφτεί την αυτοκτονία την εποχή που ζούσε στο παλάτι.

Η εκπομπή «The Talk» προσωρινά έχει σταματήσει να προβάλλεται ενώ το δίκτυο του CBS είπε ότι έχει ξεκινήσει εργαστήρια και εκπαίδευση αυτήν την εβδομάδα «σχετικά με την ισότητα, την ένταξη και την πολιτιστική ευαισθητοποίηση για τους οικοδεσπότες, τους παραγωγούς και το προσωπικό».

Προς το παρόν η πλευρά της Όζμπορν δεν έχει σχολιάσει, ούτε έχει ανακοινωθεί κάποια αντικατάσταση, ενώ σύμφωνα με το CBS το σόου δεν θα ξεκινήσει πριν τις 12 Απριλίου.

Σχολιάζοντας το περιστατικό στη βρετανική τηλεόραση με τον Μόργκαν, η Άντεργουντ ρώτησε την Όζμπορν τι θα έλεγε σε ανθρώπους που ενδεχομένως αισθάνονται ότι προκειμένου να στηρίξει τον φίλο της, επικυρώνει μία ρατσιστική συμπεριφορά.

Εκείνη απάντησε θυμωμένη με λόγια, στα οποία ο σταθμός χρειάστηκε να βάλει πολλά «μπιπ» και είπε ότι ένιωθε σαν να βρισκόταν στην «ηλεκτρική καρέκλα» επειδή είχε έναν φίλο που κάποιοι πιστεύουν ότι είναι ρατσιστής.

Μετά από ένα διαφημιστικό διάλειμμα, η συζήτηση συνεχίστηκε με την Όζμπορν να λέει  «Μην προσπαθήσετε να κλάψετε. Αν κάποιος πρέπει να κλαίει, πρέπει να είμαι εγώ.».

Με πληροφορίες του Associated Press

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος μετά το Νόβι Σαντ: Δεκάδες χιλιάδες Σέρβοι τίμησαν τα 16 θύματα της κατάρρευσης

Διεθνή / Ένας χρόνος μετά το Νόβι Σαντ: Δεκάδες χιλιάδες Σέρβοι τίμησαν τα 16 θύματα της κατάρρευσης

Το πλήθος τήρησε 16 λεπτά σιγής, ενώ εκατοντάδες άνθρωποι τοποθέτησαν λουλούδια και κεριά γύρω από τα κιγκλιδώματα που εξακολουθούν να περιβάλλουν την είσοδο του σταθμού
LIFO NEWSROOM
Τέως πρίγκιπας Άντριου: Μετά την αποφυλάκιση του Έπσταϊν, ήθελε να τα «ξαναπούν από κοντά»

Διεθνή / Τέως πρίγκιπας Άντριου: Μετά την αποφυλάκιση του Έπσταϊν, ήθελε να τα «ξαναπούν από κοντά»

Τα έγγραφα της υπόθεσης φανερώνουν επίσης ότι η JP Morgan είχε προειδοποιήσει τις αμερικανικές αρχές για συναλλαγές που συνδέονταν με τον Έπσταϊν και ενδέχεται να σχετίζονταν με υποθέσεις εμπορίας ανθρώπων
LIFO NEWSROOM
«Favela Lives Matter»: Χιλιάδες στους δρόμους του Ρίο μετά την πιο φονική αστυνομική επιχείρηση στη Βραζιλία

Διεθνή / «Favela Lives Matter»: Χιλιάδες στους δρόμους του Ρίο μετά την πιο φονική αστυνομική επιχείρηση στη Βραζιλία

Οι διαδηλωτές κάλεσαν την κυβέρνηση να επανεξετάσει την πολιτική αστυνόμευσης που, όπως υποστηρίζουν, αντιμετωπίζει τις λαϊκές συνοικίες ως «ζώνες πολέμου»
LIFO NEWSROOM
Τανζανία: H Σαμίγια Σουλούχου Χασάν επανεκλέγεται πρόεδρος και εκατοντάδες θεωρούνται νεκροί στις ταραχές

Διεθνή / Τανζανία: H Σαμίγια Σουλούχου Χασάν επανεκλέγεται πρόεδρος και εκατοντάδες θεωρούνται νεκροί στις ταραχές

Οι διαδηλώσεις οδηγούνται κυρίως από νέους - Κατηγορούν την κυβέρνηση ότι υπονομεύει τη δημοκρατία καταστέλλοντας τους βασικούς ηγέτες της αντιπολίτευσης
LIFO NEWSROOM
Μαλδίβες: Η πρώτη χώρα που απαγορεύει το κάπνισμα σε όποιον γεννήθηκε μετά το 2007

Διεθνή / Μαλδίβες: Η πρώτη χώρα που απαγορεύει το κάπνισμα σε όποιον γεννήθηκε μετά το 2007

Οι Μαλδίβες πρωτοπορούν απαγορεύοντας σε όποιον γεννήθηκε μετά την 1η Ιανουαρίου του 2007 να αγοράζει ή να χρησιμοποιεί καπνό, με στόχο την «προώθηση μιας γενιάς χωρίς τσιγάρο»
LIFO NEWSROOM