Ριφιφί στο Ψυχικό: Απολογείται ο 58χρονος - Φωτογραφίες από τις παραβιασμένες θυρίδες

Ριφιφί στο Ψυχικό: Απολογείται ο 58χρονος - Φωτογραφίες από τις παραβιασμένες θυρίδες Facebook Twitter
ΕΡΤ
0

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο φερόμενος ως δράστης της διάρρηξης θυρίδων στο Ψυχικό με λεία αξίας τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία και παραμένουν άφαντα. 

Ο 58χρονος επιχειρηματίας μέχρι στιγμής αρνείται τις κατηγορίες και οι συνήγοροί του ζήτησαν «να γίνει σεβαστό από όλους το τεκμήριο της αθωότητας και να σταματήσει η διαπόμπευση του ίδιου και της οικογένειάς του».

 Ψυχικό: Απολογείται ο 58χρονος Facebook Twitter
ΕΡΤ

Σύμφωνα με την αστυνομία εντοπίστηκε γενετικό υλικό, του 58χρονου φερόμενου ως δράστη, σε μία από τις θυρίδες, ενώ σε έλεγχο που έγινε στο σπίτι του αλλά και στη θυρίδα που διατηρούσε στο ίδιο υποκατάστημα τραπέζης, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, επτά κατσαβίδια, δύο αναδιπλούμενα μαχαίρια, ένα ρολόι χειρός μεγάλης αξίας και πλήθος παραστατικών και αποδείξεων.

 Ψυχικό: Απολογείται ο 58χρονος Facebook Twitter
ΕΡΤ
Ριφιφί στο Ψυχικό: Απολογείται ο 58χρονος - Φωτογραφίες από τις παραβιασμένες θυρίδες Facebook Twitter
ΕΡΤ

Υπενθυμίζεται πως η συγκεκριμένη υπόθεση έγινε γνωστή στις 13 Νοεμβρίου του 2020, όταν μια κυρία, που διατηρούσε θυρίδα στο συγκεκριμένο υποκατάστημα, διαπίστωσε ότι η θυρίδα της είχε παραβιαστεί. Κατά δήλωσή της, μέσα στη θυρίδα είχε κοσμήματα αξίας άνω των τριών εκατομμυρίων ευρώ και χρηματικό ποσό άνω των 40.000 ευρώ.

Στη συνέχεια υπήρξαν οι καταγγελίες και τριών ακόμη γυναικών, ότι βρήκαν παραβιασμένες και τις δικές τους θυρίδες. Κατά δήλωση των τεσσάρων γυναικών η συνολική αξία των τιμαλφών, που είχαν μέσα οι θυρίδες, ήταν κοσμήματα που η αξία τους υπολογίζεται στα πέντε εκατομμύρια ευρώ και χρηματικό ποσό άνω των 180 χιλιάδων ευρώ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΪΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ

Ελλάδα / Ένωση Δικαστών & Εισαγγελέων κατά Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Ατυχής η ανακοίνωση» για τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο

«Είναι από τις σπάνιες εκείνες φορές που υπουργείο Εξωτερικών άλλου Κράτους επιχειρεί να παρέμβει ανοιχτά στη Δικαιοσύνη της χώρας μας», αναφέρεται - μεταξύ άλλων - στην ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών & Εισαγγελέων
THE LIFO TEAM
ΔΙΚΗ ΤΕΜΠΗ

Ελλάδα / Δίκη για τα Τέμπη: Σήμερα η εισαγγελική πρόταση για την υποστήριξη της κατηγορίας

Στο επόμενο διαδικαστικό στάδιο εισέρχεται σήμερα η δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, με την εισαγγελέα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας να αναμένεται να προτείνει ποιες από τις παραστάσεις προς υποστήριξη της κατηγορίας θα γίνουν δεκτές
THE LIFO TEAM