Η Jennette McCurdy παράτησε την υποκριτική: «Σιχαίνομαι την καριέρα μου. Νιώθω ντροπή»

Η Jennette McCurdy παράτησε την υποκριτική: «Σιχαίνομαι την καριέρα μου. Νιώθω ντροπή» Facebook Twitter
0

H Jennette McCurdy αποκάλυψε πως εγκατέλειψε την υποκριτική πριν από μερικά χρόνια, ενώ παραδέχθηκε ότι «σιχαίνομαι την καριέρα μου με πολλούς τρόπους». 

Η 28χρονη ηθοποιός έγινε διάσημη για πρώτη φορά το 2007, όταν υποδύθηκε τον χαρακτήρα της Sam Puckett στη σειρά «iCarly» του Nickelodeon, ρόλο που έπαιξε ξανά αργότερα στο «Sam & Cat» δίπλα στην Ariana Grande.

«Τα παράτησα πριν μερικά χρόνια επειδή εξαρχής δεν ήθελα να το κάνω. Η μαμά μου [Debra McCurdy] με έβαλε σε αυτό όταν ήμουν 6 ετών και περίπου μέχρι την ηλικία των 10-11 ήμουν η βασική οικονομική στήριξη για την οικογένειά μου», είπε η Jennette στο podacast της, Empty Inside, με καλεσμένη την Anna Faris.

«Η οικογένειά μου δεν είχε πολλά χρήματα και αυτή ήταν η διαφυγή της, που νομίζω ότι βοήθησε στο να με οδηγήσει σε κάποιο βαθμό διασημότητας», πρόσθεσε.

Και συνέχισε: «Πάντα, πάντα, πάντα η υποκριτική ήταν δύσκολη για μένα. Μόλις άρχισα να ελέγχω τα νεύρα μου, ξεκίνησα να βγάζω λίγο άκρη αλλά τελικά τα παράτησα όταν πέθανε η μαμά μου [το 2013] επειδή με τον θάνατό της πέθαναν κατά κάποιον τρόπο πολλές ιδέες της για τη ζωή μου, και αυτό ήταν από μόνο του ένα ταξίδι και μάλιστα δύσκολο». 

Οι φανς του «iCarly» ανυπομονούν εδώ και καιρό να μάθουν αν η McCurdy θα εμφανιστεί με τους πρώην συμπρωταγωνιστές της, όπως Miranda Cosgrove, Nathan Kress και Jerry Trainor, στο επερχόμενο revival της σειράς. Ωστόσο, σε σχετική ερώτηση, άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα συμμετέχει.

«Έγραψα ένα one-woman show [I'm Glad My Mom Died] και έπαιξα σε αυτό, πραγματικά δεν θέλω [να παίξω] λόγω των νεύρων. Επειδή νιώθω ότι δεν θέλω να παίζω άλλο, "τελείωσα"», απάντησε. 

Όπως εξήγησε, σήμερα ντρέπεται για τους ρόλους που υποδύθηκε στο παρελθόν. «Η εμπειρία μου με την υποκριτική είναι, ντρέπομαι τόσο πολύ για τους ρόλους που έκανα παλιά. Σιχαίνομαι την καριέρα μου με πολλούς τρόπους», σημείωσε.

«Νιώθω τόσο ανικανοποίητη από τους ρόλους που έπαιξα και αισθάνομαι ήταν τόσο γλυκανάλατοι και ντροπιαστικοί. Έκανα τα σόου που ήμουν από τα 13 μέχρι τα 21 και μέχρι τα 15 ήδη ντρεπόμουν. Οι φίλοι μου στα 15, δεν μου έλεγαν, "Α, τέλεια, είσαι σε αυτό το σόου του Nickelodeon". Ήταν ντροπιαστικό. Και φαντάζομαι υπάρχει μια εντελώς διαφορετική εμπειρία στην υποκριτική αν είσαι περήφανος για τους ρόλους σου και νιώθεις ικανοποίηση», πρόσθεσε.

Η σεναριογράφος Ali Schouten έχει αναλάβει το revival του «iCarly», όπου θα κάνει επίσης την παραγωγή. Η σειρά θα προβληθεί ξανά από το Nickelodeon, που την διαφημίζει «ως ένα νέο κεφάλαιο στην πιο επιτυχημένη παιδική σειρά όλων των εποχών». 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία στη Γάζα»: Η Κομισιόν παίρνει αποστάσεις από τη δήλωση της Ριμπέρα

Διεθνή / «Το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία στη Γάζα»: Η Κομισιόν παίρνει αποστάσεις από τη δήλωση της Ριμπέρα

Η Τερέσα Ριβέρα κατηγόρησε για πρώτη φορά δημόσια το Ισραήλ ότι διαπράττει γενοκτονία στη Γάζα, προκαλώντας αντιδράσεις από το Τελ Αβίβ και αποστασιοποίηση της ΕΕ
LIFO NEWSROOM
Σερβία: «Βούτσιτς φύγε» - Δακρυγόνα και συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομίας

Διεθνή / Σερβία: «Βούτσιτς φύγε» - Δακρυγόνα και συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομίας

Οι διαδηλωτές συνεπλάκησαν με την αστυνομία μπροστά από τη φιλοσοφική σχολή και πέταξαν φωτοβολίδες, ενώ η αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς την ΕΕ μετά το πρόστιμο-μαμούθ στην Google: «Η Κομισιόν πρέπει να σταματήσει»

Διεθνή / Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς την ΕΕ μετά το πρόστιμο-μαμούθ στην Google: «Η Κομισιόν πρέπει να σταματήσει»

Η απόφαση των Βρυξελλών για την Google ήταν αναμενόμενη, καθώς από το 2023 η ΕΕ είχε προειδοποιήσει ότι θα επιδιώξει ακόμη και διάσπαση δραστηριοτήτων στον κλάδο του Adtech, χωρίς αυτό να αποφασιστεί στο παρόν στάδιο
LIFO NEWSROOM
«Αν δεν με είχαν κρατήσει στο γραφείο, θα ήμουν κι εγώ μέσα», λέει επιζήσασα της τραγωδίας στο τελεφερίκ της Λισαβόνας

Διεθνή / «Αν δεν με είχαν κρατήσει στο γραφείο, θα ήμουν κι εγώ μέσα», λέει επιζήσασα της τραγωδίας στο τελεφερίκ της Λισαβόνας

«Είμαι ευγνώμων που γλίτωσα, αλλά την ίδια στιγμή είμαι πάρα πολύ θυμωμένη, γιατί χάθηκαν συνάδελφοί μου και τόσοι άλλοι άνθρωποι», δήλωσε
LIFO NEWSROOM
Ο Σεμπαστιάν Λεκορνού από «σκιά» στο προσκήνιο: Ποιος είναι ο 39χρονος πιθανός επόμενος πρωθυπουργός της Γαλλίας

Διεθνή / Ο Σεμπαστιάν Λεκορνού από την «σκιά» στο προσκήνιο: Ο 39χρονος πιθανός επόμενος πρωθυπουργός της Γαλλίας

Ο Σεμπαστιάν Λεκόρνου, ο πιο σταθερός υπουργός στην κυβέρνηση Μακρόν, ετοιμάζεται να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στη γαλλική πολιτική σκηνή, με κεντρικό ρόλο στην ενίσχυση της άμυνας της χώρας.
LIFO NEWSROOM