Υπόθεση Λιγνάδη: Στο Πειθαρχικό του Δικηγορικού Συλλόγου Κούγιας και Βλάχος

Υπόθεση Λιγνάδη: Στο Πειθαρχικό του Δικηγορικού Συλλόγου Κούγιας και Βλάχος Facebook Twitter
Υπόθεση Λιγνάδη: Στο Πειθαρχικό του Δικηγορικού Συλλόγου Κούγιας και Βλάχος (Eurokinissi)
0

Στο πειθαρχικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κλήθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικηγόροι Αλέξης Κούγιας και Γιάννης Βλάχος, προκειμένου να παράσχουν λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του κρατικού θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη.

Συγκεκριμένα, στο ΔΣΑ υπήρξαν τρεις αναφορές από δικηγόρους, οι οποίοι δεν εμπλέκονται στην υπόθεση του κ. Λιγνάδη, σχετικά με τις δηλώσεις κ.λπ. των δύο προαναφερθέντων δικηγόρων.

Αναλυτικότερα, ενεργοποιήθηκε το πειθαρχικό συμβούλιο του ΔΣΑ και καλεί σε εξηγήσεις, αφενός τον κ. Κούγια για τις δηλώσεις που έχει κάνει σχετικά με την επίμαχη υπόθεση του κ. Λιγνάδη και αφετέρου τον κ. Βλάχο για δημοσιοποίηση του περιεχομένου δικογραφίας, η οποία αφορά την ίδια υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κούγιας έχει αναλάβει την υπεράσπιση του κ. Λιγνάδη και ο κ. Βλάχος έχει εντολέα του μηνυτή του κ. Λιγνάδη.

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΔΣΑ μετά τις εξηγήσεις θα αποφασίσει εάν θα ασκήσει ή όχι πειθαρχικές διώξεις σε βάρος τους.

Με πληροφορείς του ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χριστούγεννα 2025: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Ελλάδα / Χριστούγεννα 2025: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Αναλυτικά οι εταιρείες που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία των υπουργείων Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ελλάδα / Αγρότες: Συνεχίζουν τα μπλόκα μετά το «όχι» στο κάλεσμα Μητσοτάκη - Τι ζητούν κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι

Ο «χάρτης» των κινητοποιήσεων - Οι αγρότες δηλώνουν ότι ο κλάδος οδηγείται σε αδιέξοδο, ζητώντας άμεσα, συγκεκριμένα και ουσιαστικά μέτρα στήριξης
THE LIFO TEAM